Vedete

Catinca Roman pleaca in vacanta

Dupa inca un sezon plin de momente deosebite petrecut la Romantica, Catinca Roman va intra in vacanta. Vineri, 25 iulie, telespectatorii pot urmari ultima editie din aceasta vara a emisiunii “Meriti sa fii cineva”. Alaturi de un invitat deosebit, Claudiu Mirica, vedeta Romantica isi ia la revedere, dar pentru scurt timp, de la prietenii ei din fata micilor ecrane. Alaturi de micuta ei, Catinca vrea sa mearga la mare, in Bucovina si in Malta.

Astfel, pana la plaja insorita, Catinca mai are doar un pas, doar o emisiune. In ultima editie din aceasta vara de la “Meriti sa fii cineva”, Claudiu Mirica va fi ajutat de Catinca sa abordeze un stil “retro cool”. Duminica, 27 iulie, Claudiu va canta in semifinala de la “Cerbul de aur”, iar sfaturile pe care vedeta Romantica i le va da au venit intr-un moment cum nu se poate mai potrivit. Desi Claudiu nu este un pasionat de shopping si nici nu pierde timpul pentru “a se dichisi”, si-a dorit foarte mult intalnirea cu vedeta Romantica. Si pentru ca s-a simtit extraordinar de bine alaturi de echipa Romantica, la finalul emisiunii, talentatul cantaret a invitat-o pe Catinca sa mearga la o cafea, sa se relaxeze si sa intre in atmosfera de vacanta. Timp in care Claudiu si-a luat in serios rolul de…moderator! A tinut speech-ul de final, a vorbit despre moda si s-a despartit de telespectatori cu “bessos”, amintindu-le ca , din toamna, Catinca se va intoarce si, dupa cum i-a obisnuit, le va spune “bisoux”.

Catinca are planuri frumoase pentru vacanta. “Vreau sa plec impreuna cu fiica mea o saptamana la mare, probabil in Mamaia, imediat ce termin filmarile la “Meriti sa fii cineva”. Amandurora ne place Bucovina, de aceea sper sa ajungem si acolo o saptamana. Am vizitat zona si anul trecut si a fost absolut superb”, a declarat vedeta Romantica. Dar planurile nu se opresc aici. Impreuna cu micuta sa, moderatoarea emisiunii “Meriti sa fii cineva” va petrece cateva zile si in afara tarii. “Vom pleca o saptamana in Malta si spre sfarsitul lui august imi doresc sa reusesc sa vizitez intr-un weekend Amsterdam ul. Un oras unde, desi mi-am dorit foarte mult, nu am reusit inca sa ajung”, a mai povestit Catinca Roman. Si astfel vacanta ia sfarsit, iar vedeta Romantica va incepe sa se ocupe de un proiect de suflet: decorarea casei sale din Corbeanca. Pana in toamna, cand va reveni la Romantica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *