Vedete

Catalin Botezatu le ia banii celor care vor sa se rupa in figuri

Designerul  Catalin Botezatuspune ca iubeste femeile, insa admite faptul ca nu este intotdeauna fidel. Intr-un interviu acordat emisiunii MTV Buzzz Newzzz, Botezatu a vorbit despre moda, fite, clubbing, femei si despre fiul sau.

Mai mult, Catalin Botezatu a declarat ca intentioneaza sa scrie o carte: “Am inceput de mai multe ori aceasta carte, insa pana acum nu am reusit sa o termin. Vreau sa scriu in ea tot ce nu s-a spus si nu s-a scris, multe adevaruri care pot durea”.

La capitolul copii, Catalin Botezatu spune ca fiul sau nu este o realizare pe care si-o asuma 100%.

“Fiul meu este o realizare pe care nu mi-o pot asuma 100%. Stiu de existenta lui de doar doi ani si imi va fi greu sa-i marturisesc adevarul pentru ca el are deja o familie, are deja un tata. Dar, cu siguranta vor exista mai multe persoane care sa-mi duca numele mai departe!”, adauga designerul.

Pe langa moda, Catalin este implicat si in lumea clubbing-ului, afacerea Bamboo urmand sa se extinda si in Dubai: “Eu si Joshua Castellano suntem un fel de pionieri in lumea clubbing-ului. Am inceput acum 15 ani, iar acum vom deschide un club in Mamaia, vom avea plaja acolo si, nu in ultimul rand, investim in Dubai unde-i lumea pretentioasa. Insa lansarea clubului de peste hotare se va face numai cu artisti romani pentru ca este o productie romaneasca”.

Daca tot vorbim de Bamboo, automat vorbim si despre lumea mondena. La acest capitol, Catalin Botezatu spune ca nu ii admira pe cei care sunt plini de fite. “Noi (n.r. Catalin Botezatu si Joshua Castellano) nu facem nimic altceva decat sa le luam banii celor care-si doresc sa se rupa in figuri, asigurandu-le o distractie pe cinste.

Fac parte din acest sistem si ma mocirlesc alaturi de ei, dar nu ii admir. Intr-adevar le zambesc, dau mana cu ei, socializez, dar in spatele acestei masti pe care o pun si care ma face sa ma abtin, parerea mea este alta”, incheie Catalin Botezatu .

Interviul cu celebrul designer va putea fi urmarit duminica, 31 mai, de la ora 17.00, la MTV.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *