Concursuri, FILME

Castiga invitatii la filmul Interstellar: Calatorind prin Univers!

Lifestyle Digital , Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te invita la film!
Din 7 noiembrie vine in IMAX si pe marile ecrane, “Interstellar: Calatorind Prin Univers” – un film de exceptie, de Christopher Nolan, regizorul trilogiei “The Dark Knight” si al blockbuster-ului “Inception”.

interstellar-885305l-175x0-w-cd97887d
Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, filmul te duce intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si iti ofera o experinta unica, interstelara.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul INTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.
“INTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS” este regizat de acest apreciat regizor/scenarist/producator. El este cunoscut mai ales pentru trilogia “THE DARK KNGHT” si pentru blockbuster-ul “INCEPTION”. Numiti acest regizor/scenarist/producator.

a) Christopher Nolan

b) David Ayer

c) Zack Snyder

Nimic nu este imposibil pentru omenire. Accepta provocarea unei calatorii interstelare din 7 noiembrie in IMAX si pe marile ecrane, exploreaza universul necunoscut intr-unul dintre cele mai ambitioase filme realizate vreodata- “INSTERSTELLAR: CALATORIND PRIN UNIVERS”.

82 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *