Castiga invitatii la filmul Anturaj!

anturaj
Cand patru prieteni au plecat spre Hollywood in cautarea faimei, doar unul a ajuns sus. Dar legatura dintre ei a ramas la fel de stransa. Lux, case de vis, petreceri nebune, femei frumoase si multa distractie. Totul se imparte cu prietenii. Pentru ca faima nu inseamna nimic fara anturaj…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la comedia Anturaj, care continua pe marile ecrane nebunia din celebrul serial TV cu acelasi nume.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Actorul care joaca rolul starului Vincent Chase in Anturaj a interpretat personajul Nate, iubitul personajului lui Anne Hathaway in Diavolul se imbraca de la Prada. Care este numele lui?
a) Adrian Grenier

b) Jeremy Piven

c) Scott Eastwood

Din 12 iunie, comedia Anturaj te duce in culisele vietii luxoase a celor faimosi, te invata sa visezi maret si sa iti traiesti visul. Ia-ti gasca si mergeti la cinematograf sa vedeti o comedie fara perdea. Intrati cu Vincent Chase (Adrian Grenier), Eric Murphy (Kevin Connolly), Drama (Kevin Dillon), Turtle (Jerry Ferrara) si Ari Gold (Jeremy Piven) la petreceri deocheate, trageti cu ochiul in dormitor, si conduceti supermasini pe Sunset Boulevard. Anturaj, o comedie produsa de Warner Bros. Pictures si distribuita de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 12 iunie.

Comments

 1. By Alina Gabriela

  Reply

 2. By biletchi paul

  Reply

 3. Reply

 4. Reply

 5. By Flore Daniel

  Reply

 6. By CIR ALINA GABRIELA

  Reply

 7. By balan laura

  Reply

 8. By Mirela Andrei

  Reply

 9. By Boloca George Silviu

  Reply

 10. By Popa Cristian Vladimir

  Reply

 11. By Manoliu Cristian

  Reply

 12. By Stoicescu Irina

  Reply

 13. By Teodorescu Laurentiu Marius

  Reply

 14. By Girneata Mihaela Catalina

  Reply

 15. By Serban Florin Ionut

  Reply

 16. By Girneata Cristina Andreea

  Reply

 17. By Stan Diana

  Reply

 18. By Andrei Victor

  Reply

 19. By Gina Bratu

  Reply

 20. By Judit

  Reply

 21. By Cristina P

  Reply

 22. By Oana Mosteanu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *