FILME

Castiga invitatii la filmul Anturaj!

anturaj
Cand patru prieteni au plecat spre Hollywood in cautarea faimei, doar unul a ajuns sus. Dar legatura dintre ei a ramas la fel de stransa. Lux, case de vis, petreceri nebune, femei frumoase si multa distractie. Totul se imparte cu prietenii. Pentru ca faima nu inseamna nimic fara anturaj…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la comedia Anturaj, care continua pe marile ecrane nebunia din celebrul serial TV cu acelasi nume.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Actorul care joaca rolul starului Vincent Chase in Anturaj a interpretat personajul Nate, iubitul personajului lui Anne Hathaway in Diavolul se imbraca de la Prada. Care este numele lui?
a) Adrian Grenier

b) Jeremy Piven

c) Scott Eastwood

Din 12 iunie, comedia Anturaj te duce in culisele vietii luxoase a celor faimosi, te invata sa visezi maret si sa iti traiesti visul. Ia-ti gasca si mergeti la cinematograf sa vedeti o comedie fara perdea. Intrati cu Vincent Chase (Adrian Grenier), Eric Murphy (Kevin Connolly), Drama (Kevin Dillon), Turtle (Jerry Ferrara) si Ari Gold (Jeremy Piven) la petreceri deocheate, trageti cu ochiul in dormitor, si conduceti supermasini pe Sunset Boulevard. Anturaj, o comedie produsa de Warner Bros. Pictures si distribuita de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 12 iunie.

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *