Concursuri, FILME

Castiga invitatii la filmul Agentul de la U.N.C.L.E.!

uncle

Lifestyle Digital , Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te provoaca la concurs!

In anii ’60, cand o organizatie criminala ameninta siguranta planetei cu o bomba atomica, America trebuie sa isi uneasca fortele cu Rusia. Cei mai tari spioni din ambele tari sunt fortati sa lucreze impreuna, sub numele de cod U.N.C.L.E. Napoleon Solo (Henry Cavill) este cel mai bun agent CIA, Illya Kuryakin (Armie Hammer) este agent KGB de top. Sunt super antrenati si pot face fata oricarui pericol. Doar ca lucrul in echipa nu e punctul lor forte…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Agentul de la U.N.C.L.E.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Agentul de la U.N.C.L.E. este semnat de acest regizor aclamat, cunoscut pentru faptul ca isi pune amprenta unica pe filme ca Lock, Stock and Two Smoking Barrels, RocknRolla, Sherlock Holmes si Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

Care este numele lui?

  1. Guy Ritchie
  2. Antoine Fuqua
  3. Quentin Tarantino

Din 21 august, Henry Cavill si Armie Hammer trebuie sa salveze lumea si sa nu se ucida unul pe celalalt intre timp. Nu rata un film plin de actiune, suspans si umor in regia lui Guy Ritchie: Agentul de la U.N.C.L.E. Spionii n-au fost niciodata mai atragatori. Mai stilati. Sau mai amuzanti. Agentul de la U.N.C.L.E., o productie Warner Bros. Pictures distribuita de Freeman Entertainment, cu Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris si Hugh Grant.

Mergi la cinema din 21 august. Vizioneaza-l si in Dolby Atmos si in IMAX.

 

Concursul dureaza pana pe 1 septembrie!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *