Concursuri, FILME

Castiga o invitatie dubla la filmul Contagion/Pericol nevazut!

In medie, o persoana isi atinge fata de 3 pana la 5 ori in fiecare minut. Intre timp atingem clante, butoane de lift si alti oameni. Daca tusim o data, putem pune 6 miliarde de oameni in pericol. Nu vorbi cu nimeni! Nu atinge pe nimeni! Si mai presus de toate, pastreaza-ti calmul! Nimic nu se raspandeste mai repede ca teama.

Tu ce ai face in cazul unei pandemii? Cum ai reactiona la panica? Raspunde si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Contagion: Pericol Nevazut, un film asa cum nu ai mai vazut de mult timp: o poveste credibila, un joc actoricesc de exceptie, nedependent de efecte speciale. Invitatiile sunt valabile la Hollywood Multiplex.

 

Concursul dureaza  pana pe 3 octombrie, invitatiile fiind valabile in perioada 10-13 octombrie.

CONTAGION: PERICOL NEVAZUT. In regia lui Steven Soderbergh, un film Warner Bros. Pictures distribuit de MediaPro Distribution, cu MARION COTILLARD, MATT DAMON, LAURENCE FISHBURNE, JUDE LAW, GWYNETH PALTROW si KATE WINSLET. Din 30 septembrie in cinematografe.

2 Comments

  1. In primul rand, mi-as pastra calmul, nu as intra in panica.
    Intentia mea ar fi sa ma izolez pentru a-i feri pe cei dragi. Bunica mea are un super beci, cu de toate, asa ca, acolo m-ati gasiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *