Despre copii, Evenimente

Castelul Fermecat la Muzeul National de Geologie

Incepand cu orele 10.00 copiii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani ( sau mai mult) sunt asteptati la un atelier de creatie original.

Institutul Geologic al României prin Muzeul NaÅ£ional de Geologie deschide usile unui \’Castel Fermecat\’ sâmbătă, 8 augustsi le va tine deschise in fiecare sambata pana pe 12 septembrie.
O lume de poveste in care pictura , modelajul, proiectile de filme si desen animat capteaza atentia.
Se vor realiza colectii de printese si spiridusi, dragoni si printi, folosind materiale si tehnici diverse. Fiecare coltisor al Muzeului Geologic va fi explorat, iar distractia in aer liber nu lipseste.
Ca sa poata intra in Castelul Fermecat din Muzeul Geologic , copii trebuie apeleleze numarul de telefon 021/2128952 pentru inscrieri.
Pretul biletului este de 14 lei, iar abonamentul pentru 4 participari este de 40 de lei.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

www.geology.ro / www.igr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *