Concerte, MUZICA

Carlos Santana este primul artist rock rezident in Las Vegas!

 


 

Carlos Santana, cap de afis pe 4 iulie, in cadrul B’ESTFEST, este primul artist rock rezident in Las Vegas, celebrul chitarist urmand a sustine in jur de 36 de show-uri live pe an in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino ca urmare a unui contract ce se va intinde pe mai multi ani.

 

 

Seria de spectacole, intitulata sugestiv ”Supernatural Santana: A Trip Through the Hits”, va incepe pe 27 mai, biletele urmand a avea preturi cuprinse intre 79 si 299 de dolari. Cu aceasta ocazie, clubul isi va schimba si aspectul, urmand ca designul interior sa reprezinte un omagiu adus carierei de peste patru decenii a lui Carlos Santana. Pana in anul 2010, The Joint va fi singura locatie de pe malul vestic al raului Mississippi unde fanii vor avea ocazia sa-l vada live pe legendarul chitarist.

 

 

Carlos Santana are in plan pentru vara aceasta si un nou turneu european, ce va incepe la Bucuresti, pe 4 iulie cu ocazia concertului sustinut in cadrul B’ESTFEST 2009, si urmeaza sa treaca prin Grecia, Turcia, Serbia, Croatia, Italia, Austria si Germania, inainte de a se incheia pe 25 iulie, la Northamptonshire, Marea Britanie

 

 

Alaturi de Santana, anul acesta afisul B’ESTFEST 2009 ii va  mai cuprinde printre altii si pe The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand si Manowar. Festivalul se va desfasura in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo. Lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *