Vedete

Carla Bruni: "Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un un interviu pentru revista VSD, că nu este însărcinată, aşa cum se zvoneşte de mult timp, adăugând că i-ar plăcea, însă, nespus să aibă un copil.

“Din păcate, nu sunt însărcinată. Mă întreb dacă nu cumva m-am îngrăşat, deoarece toată lumea îmi pune aceeaÅŸi întrebare. Nu sunt însărcinată ÅŸi regret acest lucru, întrucât mi-ar plăcea foarte mult să fiu. Se va întâmpla oare acest lucru? ÃŽmi este foarte greu să mă pronunÅ£. TotuÅŸi, este mai dificil să rămâi însărcinată la 40 de ani decât la 25”, a declarat Carla Bruni.

În cadrul interviului, soţia preşedintelui Sarkozy a declarat că viaţa de artistă a împiedicat-o să se dedice rolului de primă doamnă a Franţei, însă speră să remedieze acest lucru.

“Nu acord suficient timp funcÅ£iei mele oficiale”, a declarat Bruni, precizând că, în această calitate, ar trebui să reprezinte FranÅ£a, să-i facă onoare, să ajute oamenii. “Deocamdată, nu am putut să-mi îndeplinesc atribuÅ£iile. Acest lucru mă deranjează, însă, pe viitor, voi aloca mai mult timp acestor lucruri”, a explicat ea. “Mă aflu în poziÅ£ia de a putea ajuta oamenii ÅŸi nu trebuie să mă gândesc numai la mine, la arta mea, la fiul meu, la album… Este o etapă”, a asigurat ea.

De asemenea, Bruni a declarat că, de când s-a căsătorit, personalul de la Elysée este “complet absent” din viaÅ£a ei de artistă. “Consilierii nu intervin nicicum, nu îşi permit niciodată să-mi spună nimic. Niciodată nu a fost judecată vreuna din alegerile mele. Consilierii soÅ£ului meu nu fac decât politică. Poate că sunt un electron liber. Sunt atentă, prudentă ÅŸi interesată de ceea ce face soÅ£ul meu”, a mai spus Carla Bruni-Sarkozy în interviul din VSD.

Noul album, online, gratuit

Noul album al Carlei Bruni, în care aceasta cântă despre dragostea pentru soţul ei, preşedintele francez Nicolas Sarkozy, poate fi ascultat online gratuit, începând de ieri dimineaţă, cu două zile înainte de lansarea oficială, informează Telegraph online.

Cele 14 melodii ale albumului “Comme si de rien n’était” (Ca ÅŸi cum nimic nu s-a întâmplat.) pot fi ascultate la adresa www.carlabruni.com până pe 21 iulie, potrivit studioului de înregistrări Naive. Perioada de ascultare a melodiilor va fi limitată la două ore pentru fiecare utilizator pentru întreaga perioadă. Majoritatea versurilor melodiilor sunt despre dragoste ÅŸi trecerea timpului, unele referindu-se în mod specific la relaÅ£ia cu actualul ei soÅ£.

Carla Bruni-Sarkozy, născută în Italia şi moştenitoarea unei familii înstărite, a declarat că veniturile pe care le va obţine de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare.

Nicolas Sarkozy, în vârstă de 53 de ani, şi Carla Bruni, 40 de ani, au început relaţia în noiembrie anul trecut, acesta devenind publică în decembrie. Pe 2 februarie, cei doi s-au căsătorit.

Nicolas Sarkozy are doi fii – Pierre ÅŸi Jean – dintr-un prim mariaj cu o corsicană, Marie-Dominique Culioli, ÅŸi un băiat, Louis, în vârstă de 10 ani, cu Cécilia Ciganer-Albeniz, acum Attias, de care s-a despărÅ£it în octombrie anul trecut.

Sursa: www.monitorulsv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *