Stiri

Camere foto smart Samsung

Samsung a lansat o versiune îmbunătățită a gamei de camere foto SMART CAMERA care au deja încorporate inovațiile tehnologice ale acestei noi versiuni: modelul WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F și modelul ST150F.

Samsung DV150F
Samsung DV150F

Pentru a proiecta noua cameră SMART CAMERA 2.0. Samsung și-a dezvoltat tehnologia Wi-Fi inovativă pentru a aduce pe piață o versiune îmbunătățită de cameră foto SMART CAMERA, lansată inițial la CES 2012: noile functionalități și îmbunătățiri permit acum utilizatorilor să facă fotografii și să le partajeze instantaneu cu cei dragi, revoluționând experiența folosirii unui astfel de aparat de fotografiat inteligent și ajutând consumatorii să aibă control complet asupra funcționalităților gamei largi de modele din portofoliul de camere SMART CAMERA. Cu ajutorul conceptului “One Click, Simplify” dispozitivele compatibile se conectează perfect pentru ca imaginile să poată fi partajate fără nicio problemă, dintr-o singură mișcare, prin intermediul unei interfețe foarte atractive. Creată pentru a răspunde nevoilor consumatorilor, în special a celor avute de utilizatorii de smartphone-uri, această interfață combină funcționalitățile oferite de ecranele touch-screen cu cele oferite de ecranele mari pentru a crește viteza de editare și de transferare a fotografiilor pe alte dispozitive sau canale social media.

Conectarea mult mai uşoară a acestui tip de cameră foto la alte dispozitive devine o realitate datorită tehnologiei Wi-Fi superioare pe care o încorporează. Astfel, prin intermediul funcțiilor îmbunătățite și a avantajelor oferite de tehnologia wireless a aparatelor SMART CAMERA, fotograful poate avea o experienţă de utilizare cu adevărat integrată. Prin intermediul funcției AutoShare fotografiile care abia au fost făcute pot fi trimise şi salvate în acelaşi timp direct pe telefon, prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Această facilitate a fost inclusă pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor foarte ocupaţi şi poate fi reglată pentru a deveni o setare implicită a noii camere. Cu ajutorul ei aceştia vor putea arhiva şi partaja instantaneu fotografiile făcute. De asemenea, consumatorii au posibilitatea de a realiza o conexiune streamline cu ajutorul butonului Direct Link care, printr-o simplă apăsare, realizează automat o conexiune Wi-Fi. În plus, utilizatorii pot regla în avans butonul Direct Link astfel încât acesta să creeze acea funcţionalitate wireless pe care o preferă pentru a avea rapiditate crescută în partajarea imaginilor cu prietenii sau familia, indiferent de locul în care aceştia se află.

Aplicaţia Samsung SMART CAMERA demonstrează angajamentul Samsung de a construi o lume conectată şi de a oferi consumatorilor pasionaţi de aplicaţii ocazia de a experimenta inovaţiile din lumea tehnologiei fără niciun efort. Prin intermediul acestei noi funcţionalităţi, utilizatorii pot descărca aplicaţia pe smartphone-uri (aplicaţie disponibilă atât pentru sistemele de operare Android, cât şi iOS) şi se pot conecta la reţeaua wireless cu ajutorul funcţiilor SMART CAMERA preinstalate pe telefon pentru a edita, partaja sau salva imaginile făcute cu toate camerele SMART CAMERA conectate la reţeaua respectivă. În plus, aplicaţia SMART CAMERA dă posibilitatea activării, printr-o singură atingere, a 3 funcţionalităţi diferite: versiunea îmbunătăţită a funcţiilor Remote Viewfinder şi Mobile Link şi noua funcţie AutoShare prin care utilizatorii pot controla tot ceea ce se întâmplă pe parcursul întregului proces fotografic.

Myoung Sup Han, Vicepreşedinte Senior şi Şef al diviziei Digital Imaging în cadrul Samsung Electronics a declarat: “Samsung crede cu tărie că viitorul fotografiei va sta sub semnul conectivităţii. În cadrul acestei etape, am dorit ca, prin intermediul camerei SMART CAMERA, să oferim utilizatorilor ocazia de avea o experienţă fotografică integrată care să aducă o mai mare viteză şi usurinţă de utilizare. Fie că e vorba despre o cameră zoom ultra portabilă sau de o cameră digitală model dual LCD, precisă şi elegantă, noile modele din gama de camere foto SMART CAMERA au încorporată această nouă tehnologie pentru a oferi îmbinarea perfectă dintre calitatea înaltă a imaginii şi nevoia de conectivitate avută de consumatorii din ziua de azi.”

Samsung WB800F
Samsung WB800F

Prezentarea camerei WB250F
Noul vârf de gamă al seriei de camere WB cu zoom puternic, cu design clasic şi elegant, ajută utilizatorii să obţină o calitate nemaiîntâlnită a imaginii. Modelul WB250F (şi WB200F) demonstrează că poate atinge o performanţă optică excelentă ce face şi mai uşoară realizarea fotografiilor cu ajutorul unui zoom optic 18x, senzor de 14.2 Megapixeli BSI CMOS (pentru modelul WB250F) sau de CCD (pentru modelul WB200F) şi lentilă de 24 mm. Designul compact şi clasic al acestui tip de cameră încorporează o interfaţă touch-screen hibrid ce conţine un ecran LCD touch-screen şi 5 butoane de navigare ce ajută utilizatorii să regleze funcţiile aşa cum doresc. Modul full manual este disponibil pentru acei pasionaţi de fotografie care vor să regleze personal parametrii camerei foto până în cele mai mici detalii.

Pentru a face însă mai uşoară realizarea de fotografii, noile camere WB au încorporate o serie de funcţii precum Best Face, care selectează în mod automat cele mai bune expresii ale feţei fiecărei persoane pozate. Alegând cele mai reuşite expresii ale fiecărui subiect din cele surprinse în seria de poze făcute rapid, toate persoanele pozate vor arăta foarte bine.

Noi modele ce au încorporate o versiune îmbunătăţită a camerei SMART CAMERA:
Modelul WB800F este o cameră foto cu zoom optic 21x şi un senzor BSI CMOS de 16.3 megapixeli pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii bune chiar şi în condiţii slabe de iluminare. Această cameră foto performantă are încorporată o interfaţă hibrid ce oferă consumatorilor posibilitatea de a alege setările dorite fie de pe display-ul touch-screen, fie folosind butoane. Camera foto WB800F va fi disponibilă în următoarele culori: alb, negru cobalt şi roşu.

Modelul WB30F este modelul “mini” al gamei, având funcţionalităţile unui model WB, inclusiv un zoom optic de 10x şi lentilă Wide Angle, având un design elegant şi compact, cu o grosime de numai 17 mm. Printre funcţiile încorporate de acest model cu design rafinat se mai numără şi Magic Frame şi Live Panorama care oferă consumatorilor o experienţă fotografică îmbunătăţită. Camera foto WB30F este disponibilă în următoarele culori: negru, alb, vişiniu şi roz.

Modelul DV150F îmbină conectivitatea Wi-Fi cu un ecran LCD de 1.48” pentru ca oricine să poată realiza autoportrete foarte uşor, cu ajutorul unei game variate de setări care să îi pună în evidenţă creativitatea. Portretele perfecte pot fi făcute cu ajutorul funcţiei Beauty Palette, care ajută utilizatorii să facă persoana din poză să arate foarte bine, aplicându-i un “look machiat” şi să îi realizeze portretul în mod instantaneu. În plus, acest model de cameră aduce un nou set de funcţii, precum: Smart Filter 3.0, modurile Motion Photo şi Magic Frame pentru ca orice consumator să poată obţine fotografii de calitate, interesante şi originale, pe care să îşi dorească să le arate celor dragi.

Modelul ST150F completează noile modele ale gamei de camere foto SMART CAMERA. Modelul are o lentilă F2.5, zoom optic 5x şi deschidere de 25 mm, iar realizarea de fotografii luminoase şi reuşite este posibilă datorită senzorului CCD de 16.2 megapixeli care ajută utilizatorul să obţină imagini clare şi de calitate. Prin conectivitatea Wi-Fi a camerei, orice consumator, fie că e fotograf amator sau pur şi simplu o persoană creativă, poate partaja sau încărca imaginile pe canalele social media, chiar şi atunci când se află în mişcare.
Pentru a testa în premieră cea mai nouă tehnologie, vă rugăm vizitaţi standul expoziţional Samsung (nr. 12004 din Sala Centrală), care va prezenta linia de produse nou lansate la Centru de Convenţii din Las Vegas, în perioada 8-11 ianuarie.

Detalii compete, materiale video şi imagini vor putea fi accesate pe site-ul Samsung http://www.samsungces.com/ sau pe versiunea pentru mobil a site-ului http://m.samsungces.com

Materiale despre Samsung Tomorrow TV CES 2013 vor fi transmise în direct pe blogul Tomorrow TV CES 2013: global.samsungtomorrow.com şi pe site-ul oficial. După prezentările în direct, materiale video vor putea fi accesate pe site-ul http://youtube.com/SamsungTomorrow

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria produselor electronice, electrocasnice de larg consum şi în industria componentelor de bază. Investind constant în inovaţie şi cercetare, Samsung Electronics transformă permanent universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor video, produselor electrocasnice, aparaturii medicale, semiconductorilor şi al soluţiilor LED. Compania are 227.000 de angajaţi în 75 de ţări şi are vânzări anuale care depăşesc 143 de miliarde de dolari. Scopul Samsung Electronics este de a crea noi oportunităţi pentru oamenii de pretutindeni. Vă rugăm să vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Notă către Redactori

Specificații de produs – modelele WB250F/ WB200F
Senzor de imagine
14.2 megapixeli efectivi 1/2.3″ BSI CMOS
* WB200F: 14.2 megapixeli efectivi 1/2.3″ CCD
Lentilă
Lentilă cu Zoom Optic 18x, 24 mm Wide Angle, F3.2(W) ~ 5.8(T)
IS
OIS
Ecran
75.0mm (3.0”) Touch TFT LCD screen
ISO
Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
*WB200F : Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine
Format JPEG 14M, 12M, 10M Wide, 10M, 8M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video
MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
1920×1080(30fps), 1280×720 (30fps), 640×480 (30fps), 320×240 (30fps), 240 web
* WB200F: 1280×720 (30fps), 640×480 (30fps), 320×240 (30fps),
240 web
Output Video
AV
Funcţii cu valoare adăugată
SMART Mode: Beauty Face, Continuous Shot, Landscape, Macro, Action Freeze,
Rich Tone (HDR), Panorama, Waterfall, Silhouette, Sunset, Low Light Shot, Fireworks,
Light Trace

Dual capture
Wi-Fi Connectivity
AutoShare, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, email, Cloud, Auto Backup,
AllShare Play, S/W Upgrade Notifier
Bundle PC software
i-Launcher
Stocare
SDSC (up to 2GB), SDHC (up to 32GB), SDXC (pana la 64GB)

Baterie
SLB-10A
Dimensiuni (WxHxD)
106.05 x 61.65 x 21.65mm
Greutate
226g (fără baterie)

Specificații de produs – model WB800F
Senzor de imagine
16.3 megapixeli efectivi 1/2.3″ BSI CMOS
Lentilă
Lentilă cu Zoom Optic 21x, 23 mm Wide Angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
IS
OIS
Ecran
75.0mm (3.0”), Touch TFT LCD screen
ISO
Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine
Format JPEG 16M, 14M, 12M, 10M, 8M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video
MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
1920×1080(30fps), 1280×720(30fps), 640×480(30fps), 320X240(30fps), pentru partajare (30fps, 30s)
Video Output
AV, HDMI 1.3
Funcţii cu valoare adăugată
SMART Mode: Beauty Face, Continuous Shot, Landscape, Macro, Action Freeze,
Rich Tone (HDR), Panorama, Waterfall, Silhouette, Sunset, Low Light Shot, Fireworks,
Light Trace

Funcţia Dual capture
Wi-Fi Connectivity
AutoShare, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, email, Cloud, Auto Backup,
AllShare Play, S/W Upgrade Notifier
Bundle PC software
i-Launcher
Stocare
SDSC (up to 2GB), SDHC (up to 32GB), SDXC (pana la 64GB)
Baterie
SLB-10A
Dimensiuni (WxHxD)
110.6 x 65 x 21.5mm
Greutate
218g (fără baterie)

Specificații de produs – model WB30F
Senzor de imagine
16.2 megapixeli efectivi 1/2.3″ CCD
Lentilă
Lentilă cu Zoom Optic 10x, 24 mm Wide Angle, F3.1(W) ~ 6.3(T)
IS
OIS
Ecran
75mm (3.0”), TFT LCD screen
ISO
Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine
Format JPEG 16M, 14MP, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video
MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
1280×720(30fps, 15fps), 640×480(30fps, 15fps), 320×240 (30fps/15fps),
Pentru partajare (30fps/15fps)
Video Output
AV
Funcţii cu valoare adăugată
Mod: Smart Auto, Program, Scene, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Close up, Magic Frame, Live Panorama, Beauty Shot, Night shot
Wi-Fi Connectivity
AutoShare, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, email, Cloud, Auto Backup,
AllShare Play, S/W Upgrade Notifier
Bundle PC software
i-Launcher
Stocare
SDSC (până la 2GB), SDHC (până la 32GB), SDXC (până la 64GB)
Baterie
BP70A
Dimensiuni (WxHxD)
98.0 x 57.9 x 16.5mm
Greutate
131g

Specificații de produs – model DV150F
Senzor de imagine
16.2 megapixeli efectivi 1/2.33″ CCD
Lentilă
Lentilă cu Zoom Optic 5x, 25 mm Wide Angle, F2.5 (W) ~ 6.3(T)
IS
DIS
Ecran
67.5mm (2.7”), TFT LCD screen + 1.48” front screen
ISO
Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine
JPEG format 16M, 14M, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video
MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
1280×720(30fps, 15fps), 640×480(30fps, 15fps), 320×240 (30fps/15fps),
For Sharing (30fps/15fps)
Video Output
AV
Funcţii cu valoare adăugată
Mod: Smart Auto, Program, Scene, Self Shot, Photo Filter, Beauty Shot, Split Shot, Motion Photo, Jump Shot, Children, Close up, Beauty Palette, Magic Frame, Live Panorama, Night Shot, Smart Movie, Movie, Movie filter
Wigshot (optiune disponibilă doar pentru regiunea Africană)
Wi-Fi Connectivity
AutoShare, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, email, Cloud, Auto Backup,
AllShare Play, S/W Upgrade Notifier
Bundle PC software
i-Launcher
Stocare
micro SD™ (pana la 2GB), micro SDHC (pana la 32GB), micro SDXC (pana la 64GB)
Baterie
BP70A
Dimensiuni (WxHxD)
95.5 x 55.2 x 18.4mm
Greutate
115g (fără baterie)

Specificații de produs – model ST150F
Senzor de imagine
16.2 megapixeli efectivi 1/2.3″ CCD
Lentilă
Lentilă cu Zoom Optic 5x, 25 mm Wide Angle, F2.5(W) ~ 6.3(T)
IS
DIS
Ecran
75mm (3.0”) QVGA TFT LCD screen
ISO
Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine
Format JPEG 16M, 14M, 12M Wide, 10M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video
MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)
1280×720(30fps, 15fps), 640×480(30fps, 15fps), 320×240 (30fps/15fps),
Pentru partajare (30fps/15fps)
Video Output
AV
Funcţii cu valoare adăugată
Modul: Smart Auto, Program, Scene, Photo Filter, Split Shot, Motion Photo, Beauty Shot, Close up, Magic Frame, Live Panorama, Night Shot
Wi-Fi Connectivity
AutoShare, MobileLink, Remote Viewfinder, Social Sharing, email, Cloud, Auto Backup,
AllShare Play, S/W Upgrade Notifier
Bundle PC software
i-Launcher
Stocare
micro SD™ (up to 2GB), micro SDHC (up to 32GB), micro SDXC (up to 64GB)
Baterie
BP70A
Dimensiuni (WxHxD)
94.4 x 57.95 x 17.7mm
Greutate
114g (fără baterie)
* Toate funcționalitățile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nelimitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate sau capabilitățile produsului pot fi schimbate fără obligația de preaviz.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Bianca Damian, PR Manager, THE PRACTICE – email: bianca@thepractice.ro; telefon: 0752.751.250

One Comment

  1. Buna idee au avut cei de la Samsung. Acum cand retelele sociale sunt la moda, functia de sharing trebuia sa nu lipseasca. Camera WB800F este inteligenta, recunoaste pana si fetele celor din poza. Este ca un smartphone cu camera foarte buna si diverse feautures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *