Evenimente

Cafepedia a relansat serile Afterwork

Intitulate Cafea cu aroma de Jazz, Cafepedia va gazdui saptamanal serile de Jazz in toate cele 3 locatii din Bucuresti. Astfel luni in Cafepedia 1 din Piata Alba Iulia, marti in Cafepedia 3 din str Pictor Verona si miercuri in cafeneaua Cafepedia 2 de la Universitate, pianistul Valentin Humita va concerta pentru clientii Cafepedia.
Programul incepe la ora 19:00 si dureaza 3 ore.

Din 30 septembrie, tot in cadrul programului de Afterwork in Cafepedia 3, Pictor Verona 2, vor reincepe serile de Sounds of saxophone – recital de saxophon sustinut de artistul Marian Ganescu. In fiecare miercuri, interval orar 19:00 – 22:00. (bufetul este din partea casei).

De asemenea, cea mai recet deschisa cafenea a lantului, Cafepedia Iasi, din Mall Moldova, organizeaza impreuna cu Elan Models si Fundatia ArTITUDE, pe 26 septembrie incepand cu ora 17:00, evenimentul Fashion rendez-vous. Wilhelmina Arz si colectia sa de lux din 2009, Luxury, vor fi gazdele unui eveniment care aduce moda mai aproape de privitor. Cafepedia Iasi promite o seara de moda relaxata in care articolele vestimentare realizate de designer vor fi prezentate publicului gata sa fie atinse, probate, achizitionate sau comandate, iar designerul Wilhelmina Arz va fi prezenta gata pentru a raspunde intrebarilor , si a oferi sugestii de stilling personal. Pasteluri, mult nude, imprimeuri subtile… elemente definitorii ale unei “colectii de lux”, toate acestea versus accente derivate direct din lumea sportului, umeri, cotiere, sau genunchiere, superfinisate, din matase naturala sau brocart…
Luxury by Wilhelmina Arz redefineste luxul, un echilibru firesc intre sofisticare si simplitate, intre elaborat si comod, intre finisat si nefinisat, intre elegant si sport, un personaj de colectie ce respira si traieste la maxima intensitate, care incearca redefinirea propriilor repere.

Silvana Borza, event manager Cafepedia: < Afterwork este un program creat special pentru a aduce clientilor nostri fideli diverse zone de interes mai aproape de ei. De la muzica, la lansari de carte, petreceri cu tematica si teatru, toate aceste evenimente sunt create pentru ei. Vom gazdui si un proiect special de stand up comedy si de asemenea lucram la un proiect prin care vom aduce teatrul in cafenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *