MUZICA, Vedete

CA$$A LOCO INFIINTEAZA SINDICATUL A.U.R.!

De-a lungul timpului, artistii din Romania au constituit una dintre cele mai oprimate clase sociale. Fiind lipsiti de solidaritate, sunt de nenumarate ori prost platiti pentru sustinerea concertelor sau in cadrul aparitiilor live. Constransi de mediul economico-financiar din Romania, artistii accepta si aparitii neplatite, chiar daca acest lucru insemna ca uneori sa se duca la culcare fara a fi inghitit o bucatica de paine.

Situatia artistilor din Romania este in acest moment critica. Desi platesc taxe si impozite, artistii nu au aceleasi drepturi ca oricare dintre cetatenii tarii. Pentru a lua in discutie doar doua cazuri, ei nu isi pot achizitiona o locuinta decenta in care sa isi duca traiul (agitat sau nu!), decat daca dispun de toata suma ceruta de proprietar. Deoarece bancile din Romania nu acorda credit artistilor, ei nu se pot baza pe un venit fix. Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca artistii nu se pot baza pe un venit dupa “pensionare”!
De aceea, constituirea unei organizatii care sa sustina drepturile artistilor si care sa ii reprezinte in fata posturilor de radio si televiziune, a organizatorilor de concerte si evident a guvernului, a devenit in acest moment absolut indispensabila. Ca$$a Loco preia inca o data initiativa si infiinteaza sindicatul AUR (Artisti Uniti pentru Romania).

Prima intalnire legata de infiintarea Sindicatului A.U.R. va avea loc miercuri, 6 februarie la Hotel Phoenicia. Tot atunci se va lansa oficial si albumul OACADI, platforma program, cat si noul single impreuna cu videoclipul aferent.

www.catmusic.ro
www.cassaloco.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *