LifeStyle

Business Week + Romania libera la pachet

O idee geniala de afaceri iti poate veni intr-o secunda. Pentru restul timpului, bazeaza-te pe informatie de incredere Business Week + Romania libera. Transforma timpul in aliatul tau. Abonamentul Business Week + Romania libera inseamna informatie si inspiratie pentru afaceri de succes.
Avem deosebita placere sa va facem cunoscuta noua oferta a cotidianului Romania libera! Noua noastra oferta va poate fi deosebit de utila pentru dezvoltarea unei afaceri de succes!
Astfel, la pretul de 240 RON puteti beneficia de abonamentul pentru un an de zile atat la cotidianul Romania libera cat si la publicatia saptamanala BusinessWeek.

In publicatia BusinessWeek veti putea citi cele mai relevante stiri, clasamente exclusive, interviuri cu liderii marilor corporatii, analize financiare si legislative. Planurile dumneavoastra de reusita in afaceri vor putea fi asigurate prin accesul la informatie de calitate.

Cu pachetul de abonament BusinessWeek + Romania libera iti asiguri accesul la informatii de incredere, care iti pot transforma radical afacerile.
Profitati acum de oferta noastra de abonament!!!
Abonati-va la informatie de calitate pentru afacerea dumneavostra.

Detalii pe www.superabonament.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *