LifeStyle

Bucuria cumparaturilor de Paste

In perioada 1-18 Aprilie, TOM Constanta Shopping Center ofera o fantastica tematica de sezon – Bucuria cumparaturilor de Paste.

Iepurasul poate premia orice vizitator care a cumparat de minim 20 RON, dar cu siguranta, in fiecare week-end, el va distra copios pe toti copiii prezenti. In zilele de 11-12 Aprilie are loc “Atelierul decoratiunilor de Paste” iar pe 17-18 Aprilie, simpaticii nostri iepurasi, vor imparti cadouri tuturor copiilor. Its TOM time!

Centrul Comercial TOM, inca din Octombrie 2006 a inceput o traditie in organizarea unor evenimente atractive pentru vizitatorii sai, cu un accent pe eleganta si noutate, devenind astfel locul preferat pentru shopping si agrement in peisajul orasului Constanta. TOM este o destinatie favorita a litoralului, care pune la dispozitie 10 restaurante si 85 de magazine cu marci de renume. Pe langa o gama de produse deosebit de variata si atragatoare, TOM ofera clientilor sai un loc ideal de agrement si relaxare, un spatiu placut unde vor avea loc in continuare, multe activitati educativ-distractive pentru copiii de toate varstele.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie.
Insignia Advertising
Tel. / Fax: +4021 222.62.05, 222.62.50
E-mail: office@insignia.ro
www.insignia.ro
office@insignia.ro 
http://www.insignia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *