Evenimente

Bucuresti Mall: expozitie de flori

Pana pe 15 martie, Bucuresti Mall va asteapta cu o inedita expozitie de sculpturi de flori. O data cu venirea primaverii, Bucuresti Mall s-a transformat in Mall-ul florilor. In premiera in Romania, in centrul comercial au fost expuse sculpturi realizate integral din flori naturale.

Aranjamentele florale au fost create de catre ingineri peisagisti, designeri si artisti plastici ai companiei Unique Landscaping. Pentru aceste adevarate opere de arta, acestia au folosit primule de mai multe culori, flori ce simbolizeaza sosirea primaverii, dar si tineretea si iubirea. Flori vesele si multicolore, primulele au luat diferite forme, maestrii decoratori reusind sa reproduca o multitudine de forme, inclusiv faimosul tablou “Anemone” al lui Stefan Luchian.

De ziua lor, fetele sunt la Bucuresti Mall! Pe langa flori, ele vor putea admira noile colectii de primavara-vara, iar in perioada 1-15 martie, centrul comercial Bucuresti Mall organizeaza o tombola cu premii constand in premii instant, vouchere de cumparaturi, telefoane si cartele prepay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *