MUZICA

BT Digital Music Awards 2007


 

BT Digital Music Awards 2007Cantareata Natasha Bedingfield a castigat premiul pentru “cel mai bun artist pop” la BT Digital Music Awards 2007. Premiile au avut loc la Londra, marti 2 octombrie.

Grupul rock Muse a castigat premiul pentru “cea mai buna trupa” la premiile BT Digital Music Awards si Lemar au plecat cu premiul “best urban act”.  Premiul pentru “cel mai bun artist de muzica electronica” a fost adjudecat The Chemical Brothers, iar BBC 6 Music a fost numit cel mai bun post de radio.

Un juriu a ales sapte castigatori si publicul a votat online piesele ramase in concurs. DJ Steve Lamacq a ridicat premiul in numele postului BBC6 Music. “Este asa de incurajator si imbucurator ca exista oameni care au cu adevarat incredere in tine” a spus el.

Mai mult de  90%  de vanzari de single in UK sunt in acest moment in format digital, precum mp3 sau tonuri de apel. Premiile sunt facute pentru a recunoaste artistii care incurajeaza si contribuiesc la cresterea acestei piete, aflate in dezvoltare.

Trupa rock, Funeral for a Friend beat Razorlight, Rihanna si Bloc Party au castigat premiul pentru “artistul anului”. Printre castigatori se mai numara si Ludacris, care a castigat premiul pentru “cea mai buna campanie pentru telefonia mobila” si Keane, pentru “cel mai bun site”.

Dintre artistii prezenti la eveniment,  au mai urcat pe scena grupul rock The Rakes,  Mutya Buena, fost componenta Sugababe, The Hoosiers, Newton Faulkner si Amy MacDonald.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *