Vedete

Bobonete , batut cu ouă la Europa FM

Actorul din Las Fierbinți, Mihai Bobonete , a încasat ouă crude în cap la o întîlnire cu George Zafiu de la Europa FM.

Motivul? Cei doi au participat benevol la o ruletă rusească specială, cu ouă (8 ouă fierte, 4 ouă crude) care a avut că punct final nu doar distracția, ci și o faptă bună. Pentru fiecare ou crud spart, Europa FM a donat un plin de benzină pentru Caravana cu medici, o inițiativă a unor medici stagiari care merg în zonele defavorizate pentru consultații gratuite.

Bobonete s-a dovedit un adevărat kamikaze și a decis să meargă pînă la capăt, să încerce toate ouăle din cofraje, spargindu-și ou după ou în cap, în rîsetele publicului. ”Sa dăm plinurile de benzină, nu de asta am venit aici?!”

Puteți vedea înregistrarea video a emisiunii Bătălia Vedetelor – Ruleta cu Ouă cu Mihai Bobonete și George Zafiu. Ea a fost difuzată pentru prima data, în versiune audio, în această dimineață în Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu la Europa FM.

În această săptămină 5 dintre cele mai mari vedete din România participă la Europa FM la Bătălia Vedetelor – Ruletă cu ouă, în fiecare zi fiind invitată o altă personalitate să facă o faptă bună într-un mod amuzant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *