Stiri

BlogWars 3 – mă înscriu în competiția bloggerilor

Începând de azi mă înscriu cu Lifestyle Digital în competiția pentru bloggeri BlogWars 3. Urmăriți articolele din BlogWars pentru că sunt despre cele mai noi tehnologii și gadgeturi, despre utilizarea tehnologiei în viața de zi cu zi, despre lifestyle. Reactivarea BLOGWARS a fost recepționată atât de marea majoritate a vechilor participanți în competiției, cât și de numeroși autori aflați la prima încercare.

 

Peste 150 de cereri sunt analizate și aprobate pentru includerea în lista concurenților. Pe parcursul acestei zile, toate blogurile înscrise vor fi analizate. Prima etapă va începe astăzi, perioada de înrolare a fost extinsă. Textele concurenților vor avea ca deadline de publicare și înrolare în concurs ora 11 de luni, 21 ianuarie 2013 (pentru a le permite inclusiv care se întind în noapte cu scrisul să-și înroleze postul).

La concurs se poate înscrie orice autor de blog activ înaintea datei de 1 decembrie 2012, care a publicat deja cel puțin 10 articole. Un autor se va putea înrola o singură dată în cadrul competiției. Cererile de înrolare vor fi analizate manual, blogurile validate în concurs actualizându-se în această pagina.

blogwars 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *