LifeStyle

Bloggerii bucuresteni se intalnesc la Pizza Hut

Luni, 14 septembrie, de la ora 18:00, bloggerii bucuresteni se intalnesc la Pizza Hut Dorobanti in cadrul evenimentului Offline 2.0.
Organizat de catre un grup de bloggeri pasionati de comunicare, Offline 2.0 isi propune sa ajute pasionatii de fenomenul web 2.0 sa se cunoasca mai bine. “Haideti sa ne vorbim. Fara grupuri prestabilite si fara teme impuse. Doar din dorinta de a ne cunoaste si a (ne) demonstra ca, intr-adevar, suntem o comunitate . Pentru ca o comunitate nu poate exista cu jumatati de masura. Nu putem fi prieteni in online si straini in offline”, se arata pe blogul evenimentului.
Un eveniment care a primit firesc sprijinul Pizza Hut Romania avand in vedere faptul ca, de anul acesta, strategia de marketing a companiei contine si o componenta online care include interactiunea cu utilizatorii autohtoni ai retelelor sociale.
Pizza Hut este recunoscuta pentru faptul ca a devenit prima companie din lume care are un angajat insarcinat cu interactiunea in cadrul retelelor sociale. Cu peste 970.000 de fani inscrisi pe pagina de pe Facebook a companiei, Pizza Hut a starnit o adevarata avalansa de comentarii pe bloguri cand a anuntat ca va angaja un “twintern”. Concursul pentru ocuparea postului a fost castigat de catre Alexa Robinson, absolventa a sectiei de Comunicare din cadrul Universitatii North Carolina.
In Romania opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Timisoara, Bacau si Iasi. Anul acesta Pizza Hut Romania va implini 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *