RETETE CULINARE

Biscuiti din lapte batut

Ingrediente: 3/4 cana lapte batut, 1 lingura ulei (de preferat de rapita), o cana faina integrala, o cana faina alba de patiserie, o lingurita de zahar, 1.5 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita de sare, 1,5 lingura unt, o lingura lapte, pentru uns.

Preparare:

Se incalzeste cuptorul. Se unge tava/ se aseaza hartia de copt in tava.

Se amesteca intr-un vas toate ingredientele uscate. In mijloc se toarna laptele batut si uleiul si se framanta, adaugand si untul.

Se framanta pana la omogenizare. Se taie biscuitii si se aseaza in tava.Se ung cu lapte si se coc 12-16 min, pana devin aurii. Se scot pe un grilaj si se lasa la racit.

Cumpara un robot de bucatarie la super oferta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *