LifeStyle

BIOmarkt sustine Micul dejun biciclist

BIOmarkt von Gustav, primul lant de magazine 100% BIO din Romania isi continua programul de sponsorizare al diferitelor actiuni pe teme de ecologie, sport si alimentatie sanatoasa, oferind sprijin unui nou proiect Verde pentru biciclete: Micul dejun biciclist.
In perioada 21 25 septembrie a.c., la primele ore ale diminetii, voluntarii BIOmarkt von Gustav impreuna cu voluntarii Verde pentru Biciclete vor oferi cetatenilor aflati in trafic un mic dejun biciclist, compus dintr-o bautura calda si o gustare 100 % BIO.
Cele 500 de portii de mic dejun pregatite de BIOmarkt von Gustav le vor fi oferite biciclistilor in 5 zone circulate ale orasului. La standul voluntarilor, biciclistii doritori vor putea sa serveasca micul dejun si apoi sa-si continue drumul spre destinatie. Portia BIO va fi formata dintr-un iaurt cu 1% grasimi si o napolitana fara zahar. Acestea constituie aportul de energie optim pentru a face fata cu succes oricaror provocari.
Obiectivul actiunii este de a incuraja mersul pe bicicleta la si de la locul de munca, printr-o recompensa simbolica oferita celor care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic.
BIOmarkt von Gustav a ales sa sprijine initiativa Pe bici spre servicii, din dorinta de a oferi cele mai sanatoase alternative de alimentatie pentru cei carora le pasa de natura si de propria sanatate.
In foarte scurt timp magazinul se va muta in casa noua, ocazie cu care va fi mai aproape de consumatorii sai. Noua locatie promite o abordare inedita, o surpriza absoluta pentru clientii fideli si nu numai.
Sirul parteneriatelor BIO continua!

http://http:/www.biomarkt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *