Concerte

Bilete la concertele începutului de toamnă, prin G-Ticket de la Germanos

Seria de concerte şi festivaluri continuă şi în septembrie. Începutul de toamnă aduce iubitorilor de muzică cele mai aşteptate evenimente din acest sezon, cu bilete care se pot cumpăra prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom România.

Începând cu a doua jumătate a lunii, fanii Patrice îl pot revedea în concert în prima zi a Festivalului Plai (Timişoara, 14 septembrie), iar pasionaţii de tenis pot merge la Cupa Davis: România – Finlanda (Sala Sporturilor „Horia Damian”, Cluj-Napoca, 14-16 septembrie).

Mai mult, unul dintre cei mai îndrăgiți artişti internaţionali, Leonard Cohen, revine la Bucureşti pe data de 22 septembrie, într-un concert care va avea loc în Piaţa Constituţiei şi care va promova cel de-al doisprezecelea album al său, „Old Ideas”.

În septembrie, G-Ticket are bilete disponibile şi la reprezentaţia oferită de cei patru băieţi din trupa Il Divo (Piaţa Constituţiei, Bucureşti, 23 septembrie), un concert care va încânta cu precădere publicul feminin, sau la concertul susţinut de formaţia Anathema (Jukebox Venue, Bucureşti, 23 septembrie).

La finalul lunii, prin G-Ticket, fanii muzicii electronice pot merge la Ministry of Sound: Made in London (Turbohale, Bucureşti, 29 septembrie). Evenimentul îi aduce în aceeaşi sală pe Stefano Noferini, Robert Babicz, Popof, Patrick Hagenaar şi DJ Optick, iar muzica lor va recrea atmosfera londoneză de clubbing.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii septembrie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G- ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos în urmă cu 4 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *