Concerte

BestFest prezinta Extra Goodies pe 2, 3 si 4 iulie

Cele mai cool atractii ce au cutreierat festivaluri din intreaga lume vin vara aceasta la BestFest. Pe langa party-urile Silent Disco, publicul festivalului se va putea delecta in zilele de 2, 3 si 4 iulie si cu o portie generoasa de „extra goodies”, printre care Dukes BOX, Poles Apart si Miniscule of Sound.

Dukes BOX reprezinta un show audio-vizual personalizat care combina muzica cu adevarata arta de a face spectacol. Un intreg grup imbracat in costume aurii din spandex este inghesuit intr-o cutie de marimea unei garderobe, acest juke box uman fiind cel mai energic, palpitant si amuzant show la care publicul BestFest este asteptat sa ia parte.

Membrii Poles Apart au dus conceptul de street music catre culmi inalte in ultimii zece ani… la propiu -  sunt inalti de trei metri! Cu un arsenal format din susafon, banjo, saxofon si percutie, grupul cocotat pe catalige va interpreta melodiile preferate ale spectatorilor, intr-o paleta acustica foarte larga ce merge de la heavy metal la sounduri pop. Poles Apart au facut spectacol pana acum la evenimente precum Commonwealth Games, Jocurile Olimpice, sau numeroase party-uri private ale mai multor sefi de stat, urmand ca in iulie 2009 sa vina pentru prima data si la BestFest!

Miniscule of Sound s-a deschis in cartierul Hackney din Londra in august 1998, ca o parodie la Ministry of Sound, fiind cel mai mic club de noapte din lume! Playlist-ul include orice “sunet care nu este prea zgariat sau distorsionat”, si desi intrarea este libera, portarul poate da afara oricine in orice moment in baza unor reguli numai de el stiute. Totul este inedit, de la intrarea oamenilor si lasarea hainelor si gentilor la garderoba, la servirea la bar, exact ca intr-un adevarat club de „fitze”. In anul 2000, Miniscule of Sound a intrat in Cartea Recordurilor pentru dimensiunile sale incredibil de mici: clubul are o capacitate maxima de 14 oameni (incluzand DJ-ul) pe o suprafata de nici 3 metri patrati, cu un ring de dans masurand 2 metri patrati! Aflat in al 11-lea an de activitate, Miniscule of Sound continua sa calatoreasca in jurul lumii, fiind o prezenta inedita la festivalurile de vara, de muzica si de arta de pe toate continentele! Vara aceasta, Miniscule of Sound va ajunge si in Bucuresti, fiind una dintre principalele atractii de la BestFest.

Oferit de Romtelecom, si sustinut de Alto si Dacia, festivalul BestFest se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhead, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi (130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *