Vedete

Bartos l-a provocat pe Smiley sa se bata cu oua

Dupa ce a cistigat Batalia Vedetelor: Ruleta cu oua, Bartos l-a provocat pe Smiley sa se bata cu oua. Azi a venit rindul lui Pavel Bartos sa se dueleze in oua cu George Zafiu in cea mai amuzanta campanie de Pasti: Batalia Vedetelor – Ruleta cu Oua de la Europa FM.

Prezentatorul vedeta de la Romanii au talent si-a dovedit inca o data nu doar talentul actoricesc, creand un spectacol super amuzant din infruntarea cu George Zafiu, ci si generozitatea: si-a invitat unul dintre prietenii cei mai buni – Smiley – sa se intreaca impreuna pentru o suplimentare a premiilor care pleaca inspre Caravana cu Medici.

Pavel Bartos a schimbat regulile de la ruleta cu oua, a testat fiecare dintre ouale lui pe … capul adversarului de competitie – prezentatorul emisiunii Desteptarea, George Zafiu – si i-a felicitat personal pe fiecare dintre cei patru medici care au avut initiativa de a-i ajuta pe batrini.

Europa FM a difuzat in aceasta dimineata confruntarea dintre George Zafiu si Pavel Bartos. Puteti urmari aici, inregistrarea care va va provoca lacrimi de ris.

Miine in Desteptarea cu Vlad Petreanu si George Zafiu vor fi difuzatate doua confruntari: una intre Smiley si George Zafiu si o a doua intre cei doi prezentatori de la Romanii au talent – Pavel Bartos si Smiley.

Batalia Vedetelor: Ruleta cu Oua e un concurs initiat de Europa FM in care vedetele descopera pe pielea lor care din cele 12 oua dintr-un covraj sunt crude si care sunt fierte. Pentru fiecare ou crud descoperit, Europa FM doneaza un plin de benzina pentru Caravana cu Medici, o initiativa a unor medici stagiari care merg in sate ca sa acorde asistenta gratuita batrinilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *