Vedete

Baietii de la Alb Negru joaca fotbal live, la videochat-ul apropo.ro

Videochat-ul Apropo.ro ofera utilizatorilor un spectacol fotbalistic. Luni, 15 iunie 2009, de la ora 17:45, userii site-ului www.apropo.ro au intalnire cu trupa Alb Negru, pentru a urmari live antrenamentul echipei de fotbal a artistilor.

Accesand http://videochat.apropo.ro/ , internautii ii pot urmari pe Andrei si Kamara pe terenul de fotbal, in cadrul antrenamentului Nationalei Artistilor din Bucuresti, inainte de plecarea la mare pentru campionat. Andrei va juca pe post de mijlocas, iar Kamara va fi fundas central.
Dupa ce au lansat in premiera pe site-ul www.apropo.ro videoclipul Amintiri baietii de la Alb Negru isi demonstreaza calitatile sportive la o intalnirea cu fanii. Baietii vor raspunde intrebarilor pe parcursul videochat-ului si vor incerca sa inscrie cat mai multe goluri pe teren.
Dupa Anda Adam, Puya, GuessWho, Montuga si Laura Andresan, Alb Negru continua seria invitatilor la videochat-ul Apropo.ro
Utilizatorii prezenti la videochat care demonstreaza ca sunt fani adevarati si raspund la intrebarea: Cum se numeste cel mai recent single al baietilor? pot castiga doua premii personalizate. Andrei ofera un tricou cu care a participat la sedinte foto si concerte si care il infatiseaza pe colegul sau de trupa, caricaturizat, iar Kamara ofera una din palariile lui norocoase.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.

Despre Apropo.ro

Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicala si mondena si transmisiuni live de la evenimente. Apropo.ro include, de asemnea, un site de stiri mondene (www.showbiz.ro) si un serviciu de videosharing cu continut profesionist: www.tare.ro. Tot pe www.apropo.ro utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *