LifeStyle

Atomic Accessories se lanseaza la CERF 2007

Atomic Accessories , accesoriile compatibile de gaming , purtand semnatura celebrei Giugiaro Design pentru prima oara in Romania la CERF 2007 prin distribuitorul oficial Trade & Technology.

Atomic Accessories este unul dintre brand-urile leader pe piata de accesorii compatibile pentru videogames. Produsele combina tehnologia, fiabilitatea si inovatia constanta cu un design de avangarda la preturi concurentiale.
Line-up ul de produse acopera in totalitate cerintele jucatorilor de videogames oferind o gama completa de periferice si accesorii pentru console( Sony Playstation 3 , Playstation 2 , Microsoft Xbox 360, Nintendo WII, Ds , Game Boy) Pc/Mac si Ipod.
Colaborarea cu celebra casa Giugiaro Design a reusit sa transforme perifericele in adevarate obiecte de life-style , printr-o line unica si exclusiva, menita sa aduca excelenta accesoriilor in pur Stil Italian.
Marca Atomic Accessories este prezenta astazi in peste 1000 de magazine de specialitate cat si in principalele lanturi comerciale. iar datorita unor operatiuni de co-marketing, licensing, co-branding si partnership cu cele mai importante companii pe plan mondial se bucura de o puternica expansiune si notorietate.
Compania face parte din grupul Atomic Corp. Holding cu sediul in Marea Britanie si este prezenta in Romania prin Trade & Technology.

Va asteptam in perioada 9-13 mai 2007 la CERF 2007 .

Trade & Technology
Distribuitor de produse informatice si gaming

Dandes Andrei
Trade & Technology
Str Gral Praporgescu 23 Bucuresti Tel: 0040/213144458
www.tradeandtechnology.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *