Despre copii

Atelierul Nazdravanilor, eveniment special de Paste

Atelierul Nazdravanilor

Bucuresti, showroom-ul Jucarii din lemn, 16 aprilie 2011. Atelier de pictura pentru copii organizat de Talente de Nazdravani in colaborare cu Editura Paralela 45 si Jucarii din lemn.

 

Va asteptam sambata, 16 aprilie, ora 11:00, la locul de joaca amenajat in showroom-ul magazinului Jucarii din lemn, sa participati la jocul-concurs Atelierul Nazdravanilor. Evenimentul include activitati de pictura, colaj si jurizare la care participa maxim 25 de copii, ce se inscriu pe pagina evenimentului pana la data de 14 aprilie 2011. Toti copiii vor primi un premiu de participare din partea Editurii Paralela 45 si a portalului Talente de Nazdravani.

Timp de trei ore copiii vor picta si se vor juca, fiind atat participanti la concurs, cat si membri ai juriului. In prima parte a evenimentului vor incondeia oua si vor realiza un aranjament pentru Paste. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate. Dupa o scurta pauza, in cea de-a doua parte, aceiasi copii vor deveni membri ai juriului si vor acorda cat mai obiectiv puncte decoratiunilor participante. Vom aplauda castigatorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participantilor de catre Editura Paralela 45. Atelierul Nazdravanilor este un exercitiu in cadrul caruia toti invatam sa lucram si sa evaluam obiectiv, iar acest efort este rasplatit printr-o diploma si un premiu de participare.

Pe langa aceasta, este organizata o tombola pentru copiii inscrisi la eveniment, la care vom avea cinci premii oferite de Editura Paralela 45.
Pot participa copii din grupa mare si pregatitoare, precum si scolari din clasele intai si a doua. La Atelier vor fi prezenti 25 de copii, care se vor inscrie pana la data de 14 aprilie 2011 pe pagina evenimentului.
Evenimentul este organizat de portalul Talente de Nazdravani, in colaborare cu Editura Paralela 45 si magazinul Jucarii din lemn.
Atelierul Nazdravanilor isi propune ca, prin joc, sa exerseze capacitatea copiilor de a indepli cerintele unui proiect, si obiectivitatea in evaluarea creatiilor celorlalti participanti, deprinderi necesare in activitatea de invatare.

http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=4230

Responsabil eveniment: Cristina Hornoiu, 0720957048
admin@talentedenazdravani.ro
http://www.TalentedeNazdravani.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *