Stiri

Aspiratorul Philips Performer FC9170 cu puterea unui scuter electric

Aţi putea crede că există un aspirator atât de performant încât generează o putere suficient de mare pentru funcţionarea unui scuter electric?

Philips Performer FC9170


Promisiunea unei puteri de aspirare fără egal şi a unor performanţe superioare vin din cei 40 de ani de experienţă în domeniul aspiratoarelor a companiei Philips. Cel mai apreciat tip de aspirator de la Philips, modelul Performer, a primit deja o recunoaştere internaţională, graţie celor peste 1,5 milioane de aspiratoare vândute până în prezent.


Aspiratoarele Philips sunt supuse la teste intensive de anduranţă (testul pragului, testul rotirii furtunului sau testul pentru înfăşurarea cablului pentru aspiratoare), astfel încât numai cele mai performante produse ajung în casele consumatorilor.
Cumpara aspiratorul cu sac Philips FC9170!

Philips Performer FC9170 este dispozitivul de curăţat perfect, graţie unui motor de 2.200 W, care generează o putere de aspirare de 500W, cea mai mare putere de aspirare obţinută vreodată#. Astfel, acest aparat generează suficientă putere pentru funcţionarea unui scuter electric şi aveţi siguranţa că nu vă va dezamăgi când e nevoie de curăţarea unor zone cu mult praf sau greu de accesat.
Peria unică TriActive cu acţiune 3 în 1 are un design aerodinamic, pentru o eficienţă maximă. Periile laterale îi permit să cureţe cu uşurinţă de-a lungul mobilei şi pereţilor, în timp ce deschiderea centrală aspiră murdăria mai mare. Fiecare mişcare asigură o curăţenie impecabilă, astfel încât nu se mai pierde timp cu revenirea în aceleaşi zone. De acum, curăţenia nu mai este un chin şi nu mai aveţi niciun motiv să evitaţi aceste responsabilităţi. Philips Performer înglobează şi un sistem antialergenic pentru a ţine praful la distanţă. Filtrul Ultra Clean Air HEPA 13 şi etanşarea HEPA filtrează 99,95% din praful aspirat, lăsând aerul foarte curat şi fără alergeni. În plus, sacul de praf cu capacitate de 4 litri asigură funcţionarea neîntreruptă timp îndelungat.
Aspiratorul Philips Performer vă oferă o curăţenie eficientă, fără efort.

Philips, de 5 ani cea mai de încredere marcă de electrocasnice a românilor, conform studiului Trusted Brands realizat de Reader’s Digest, vă mulţumeşte pentru alegerea dvs. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de calitatea acestui produs, îl puteţi returna şi primiţi banii înapoi. Iniţiativa Philips face parte din campania „Mulţumesc pentru alegerea ta!” implementată la nivel naţional, în magazinele partenere. Returnarea banilor este valabilă pentru orice produs electrocasnic, de îngrijire personală sau electronic de la Philips, în perioada martie-decembrie 2012. Accesează www.philips.ro pentru mai multe detalii.

Cumpara aspiratorul cu sac Philips FC9170!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *