Despre copii

Asociatia Scoala mamei Junior premiaza copii sanatosi si parintii acestora

Asociatia Scoala mamei Junior alaturi de partenerii acesteia va invita in perioada 11-13 septembrie la targul ONGfest care va avea loc in Bucurestiul vechi pe strazile pe strazile Franceza, Stavropoleus si Smardan.
Veti recunoaste standul nostru dupa inscriptia pe exterior, manechinul de gravida si jocurile pentru copii dinafara cortului expozitional.
Aici asteptam in fiecare zi de la 10 dimineata la 18 seara copii mici si mari, femei insarcinate la diverse programe:
– 11-13, respectiv 16-18 va functiona clubul de pictura pentru copii, unde acestia , chiar alaturi de parintii lor vor colora, vor picta si vor fii pictati de fata. Deasemenea burticile ( femeile insarcinate) vor putea sa isi picteze burtica si sa o imortalizeze drept amintire.
– 13-16 Bianca Brad va fii alaturi de mamicile de ingerasi cu sfaturi si ganduri bune
Pe tot parcursul targului va vor sta la dispozitie medici specialisti in dermatologie, nutritie, pediatrie.
Femeile insarcinate vor avea ocazia sa isi asculte inimioara copilasului din burtica cu ajutorul unui aparat special pus la dispozitie.
Micii vizitatori vor fii premiati pentru curajul lor,iar burticile vor pleca cu o amintire frumoasa si un minighid de sarcina.

Toti participantii vor avea ocazia sa participe la o tombola cu premii:
-1 curs de formare de formatori ( oferit de fundatia Sancta Maria Hilfe)
– 8 premii constand dintr-un pachet oferit de Hipp (calendare de diversificare, baveta/biberon/jucarie), un pachet oferit de Mustela( ghid de alaptare, de igiena si baita sugarului, produse),un pachet oferit de Asociatia Scoala mamei Junior ( ghid de educatie sexuala), plus un DVD special realizat cu ajutorul partenerilor “Cum devenim parinti”- un ghid interactiv despre sarcina si evolutia ei.

In plus se va organiza o tombola doar pentru expozanti si colaboratori.

Parteneri:
Fundatia Sancta Maria Hilfe
Fundatia EMMA
HIPP
Mustela

Mai multe informatii despre eveniment precum si intreg programul cultural le gasiti pe http://ongfest.ro/program-cultural/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *