LifeStyle

Anna Lesko, Nicoleta Luciu si Andreea Banica, show sexy linga biserica

La sfarsitul saptamanii trecute, cele trei bombe sexy au sustinut un spectacol, la Campina, starnind reactii controversate printre localnici. Imbracate cu tinutele de show, Anna Lesko, Andreea Banica si Nicoleta Luciu au cantat pe o scena amplasata, total neinspirat, chiar in fata Bisericii Sfintii Voievozi, scrie Cancan. Astfel, vedetele au oferit privitorilor un show sexy la doar cativa metri de lacasul sfant, a carui liniste a fost total compromisa de explozia de decibeli din boxe. Cu toate ca nu au fost vinovate, amplasamentul fiind gandit de organizatori, firma Fibec, cantaretele au fost taxate de o parte dintre locuitorii orasului pentru lipsa de decenta. Atrasi de numele vedetelor de pe afis, precum si de accesul gratuit, sute de tineri au venit la concert, cocotandu-se pe treptele bisericii pentru a obtine o vizibilitate optima. In urma fanilor, au ramas o sumedenie de mucuri de tigara, seminte si alte resturi aruncate la intamplare.Anumite voci sustin ca show-ul de la Campina nu a fost doar un atentat la bunul-simt, ci si un pericol pentru siguranta lacasului Sfintii Voievozi, a carui constructie foarte veche se afla intr-o stare de degradare avansata. Se pare ca preotul de la aceasta biserica a demarat de mai multa vreme o campanie de strangere de fonduri pentru renovarea lacasului de cult.
Potrivit specialistilor, organizarea de spectacole muzicale cu sonorizare puternica in vecinatatea unor cladiri erodate este total contraindicata.
Spectacolul de la Campina a fost organizat in parcarea unei mari firme locale, cu ocazia implinirii a doi ani de existenta, cu autorizatie de la Primarie.

Mai multe pe site-ul Cancan 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *