Evenimente

Anim’est are un slogan nou: Occupy Magheru

SeniorHyper și Anim’est continuă și în 2014 parteneriatul început în urmă cu șase ani și lansează prima aplicație de Facebook dedicată celui mai mare festival de film din București. Occupy Magheru este numele aplicației care poate fi accesată direct din pagina de Facebook Anim’est în perioada 29 septembrie – 12 octombrie. Utilizatorii sunt îndemnați să participe la un protest beheheheenefic pentru București, prin plantarea unui mesaj pentru reanimarea Bulevardul Magheru.

Primul pas al aplicației încurajează utilizatorii să își aleagă un alter-ego întruchipat de oaia energetică, oaia încurcă-tot, oaia prețioasă, oaia monoaia, oaia d’acului sau de oaia de fier. Odată facută alegerea, urmează încredințarea mesajului și poziționarea acestuia pe bulevardul Magheru. Toate mesajele înscrise pot fi vizualizate în cadul aplicației. Mai mult, cu ajutorul aplicației Layar, utilizatorii care vor ajunge pe bulevardul Magheru își pot vedea mesajele și emisarii lor prin augmented reality.

Din partea Anim’est s-au implicat în elborarea aplicației Vlad Ilicevici (Anim’est Executive Director) și Laurențiu Bratan (Președinte Asociația ESTENEST).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *