Vedete

Andrei Gheorghe se pregăteşte de show în Panama

Filmările pentru show-ul care va debuta la Kanal D pe 29 septembrie vor începe săptămîna viitoare în Panama, însă, concurenţii, echipa de producţie şi prezentatorul, Andrei Gheorghe, vor pleca din ţară peste cîteva zile.

Numele vedetelor care vor participa la show‑ul “RătăciÅ£i în Panama” este Å£inut în mare secret de către producătorii emisiunii. Nici măcar aceÅŸtia nu ÅŸtiu, deocamdată, care vor fi colegii de pe insula din Panama în următoarea lună ÅŸi jumătate.

Fiecare concurent-vedetă a semnat un contract strict cu casa de producţie prin care li se interzice să facă declaraţii publice cu privire la participarea la reality‑show. Toate aceste măsuri sînt luate pentru a se spori suspansul asupra participanţilor.

În ultimele săptămîni au fost vehiculate în presă o serie de nume de persoane cunoscute care au acceptat să participe la acest show de televiziune, în schimbul unor sume mari de bani. Printre acestea se numără Cătălin Botezatu, Anda Adam, Radu Mazăre, Monica Columbeanu şi Ramona Gabor.

Sursa: www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *