Vedete

Andrei Gheorghe, emisiune slăbuță la Kanal D

Andrei Gheorghe revine “pe sticlă” la reality show-ului “Rătăciţi în Panama”, pe care Kanal D îl va difuza din toamnă, scrie Click. Filmările vor debuta pe 16 august, când trei echipe, adică 18 concurenţi, vor ocupa trei plaje din Panama şi se vor lupta să facă faţă probelor concursului pentru un premiu de 50.000 de euro. Şase dintre competitori sunt vedete, şase “panamezi” sunt dintre cei care deja au participat la diferite show-uri de televiziune, iar restul de şase sunt persoane necunoscute, alese pentru competiţie în urma unui casting.

Pavel Stancev, director executiv al Kanal D, a dezvăluit că reality-showul a însemnat o investiţie de două milioane de euro, fapt normal având în vedere că filmările se vor desfăşura în şapte locaţii din arhipelagul Bocas del Toro şi vor dura o lună şi jumătate.

Marea finală să va desfăşura live la Bucureşti, în decembrie, când va fi desemnat câştigătorul competiţiei. Concurenţii nu se ştiu între ei, în acest moment, ei se vor descoperi la momentul întâlnirii pe aeroport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *