LifeStyle

Andreea Raicu in Diverta Plaza Romania

Duminica, 4 martie a.c., in Diverta Plaza Romania, incepand cu ora 17.00, Andreea Raicu isi dezvaluie, pentru tine, secretul frumusetii. Vino la intalnire si afla ce si cum trebuie sa faci sa faci ca sa ai energie, super-forma fizica si tonus. Andreea stie deja, iar in DVD-ul pe care il lanseaza in primul week-end de primavara face si o demonstratie a beneficiilor programului pe care ea il urmeaza.
Timp de 1 oră şi 15 minute, Andreea Raicu, alături de antrenoarea ei, Luminiţa Nicolescu, ne demonstrează ca Tae Bo este cea mai complexă şi revoluţionară formă de fitness.
Practicarea acestui sport de trei ori pe săptămână stimulează performanţa fizică, cu implicaţii benefice asupra psihicului. Mai mult decat atat, Tae Bo este o metodă de slăbit, dar şi de fortificare şi întărire a musculaturii.
Exerciţiile prezentate de Andreea duc la o îmbunătăţire vizibilă a fermităţii şi elasticităţii corpului, care devine mai agil şi mai mobil.

 
“Tae Bo cu Andreea Raicu” este primul DVD de acest fel lansat de o vedeta din Romania, iar pe 4 martie ai ocazia sa obtii autograful “autoarei” si te convingi de beneficiile stilului ei de viata.
Pentru detalii legate de eveniment:
Odile Leoveanu ((adresa de email este ascunsa din motive de securitate) / 0722.500.803)
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *