Vedete

Andreea Marin Banica vine miercuri la Pro Tv

Miercuri, de la ora 17 .45, Catalin Maruta o va avea invitata in cadrul emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv pe Andreea Marin Banica .

Vedeta a fost protagonista unei sedinte foto spectaculoase in Africa pentru coperta revistei The ONE si vine in emisiunea de la Pro Tv pentru a povesti despre experienta din lumea Masailor, despre stilul abordat in shooting si despre acest demers jurnalistic care are de fapt o finalitate umanitara.

Telespectatorii emisiunii “Happy Hour” de la Pro Tv vor vedea in premiera imagini filmate din aventura Andreei Marin si a echipei The ONE in Tanzania.

Pentru numarul din iulie al The ONE, Andreea Marin Banica a acceptat fara sa ezite provocarea revistei de a realiza un pictorial in Tanzania, cu atat mai mult cu cat acest demers jurnalistic are o finalitate umanitara – sprijinirea unui om aflat intr-un moment de cumpana.

Impreuna cu The ONE, Andreea a realizat un pictorial fashion indraznet si inedit ce a pus fata in fata doua imagini total diferite, Europa foarte “stilata”, eleganta versus Africa masailor.

Andreea Marin Banica admite ca cea mai mare provocare in realizarea pictorialului din Tanzania, a reprezentat-o intalnirea cu lumea Masailor, care isi pastreaza portul, podoabele, traditiile in ciuda faptului ca teritoriul lor s-a restrans fortat de expansiunea modernitatii.

Andreea povesteste in interviul din The ONE cum s-a simtit: “Eu, cea de azi, fata in fata cu Africa de Est ce-si pastreaza parfumul de acum un secol; Tanzania pe care o iubesc si in care revin dupa sapte ani de la ascensiunea mea pe Kilimanjaro, pe varful cel mai inalt al Continentului Negru.”

Demersul a avut si momente amuzante, de pilda, atunci cand capetenia Masailor s-a interesat daca Andrea “este luata”, fiind pregatit sa ofere zestre serioasa pentru ea.

In paginile revistei The ONE Andreea vorbeste despre viata de familie, despre cariera, moda si despre fundatia “Pretuieste viata”.

Dupa ani intregi de munca, acum pune familia pe primul loc: “cred ca imi pot permite acest ragaz in care sa-mi regandesc viitorul pe alte coordonate care sa insemne maturizare, o noua treapta in evolutia mea si, mai ales, un timp pretios dedicat familiei mele.”

Iar atunci cand vorbeste despre stilul ei recunoaste ca a facut schimbari: “Am devenit mai indrazneata in alegerile mele in ultima vreme si experienta aceasta ma incurajeaza sa fac incercari noi care sa surprinda placut, de ce nu.

Am fost fidela stilului clasic, dar acum traiesc o alta etapa de viata, cand simt nevoia sa sparg propriile tipare. Fara sa exagerez, fireste.”

Andreea Marin Banica este prima femeie jurnalist din Romania care a reusit sa atinga varful Uhuru Peak, din Kilimanjaro (Acoperisul Africii, 5895 m).

Ascensiunea a fost filmata si completata cu interviuri si cu povestile Kenyei si ale Tanzaniei, aventura transformandu-se intr-un documentar special ulterior. Anul acesta a revenit in Africa, dar in Niger, cu o misiune UNICEF.

Sursa: Pro TV


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *