Vedete

Andreea Marin Banica are o fetita de 9 ani in inima Africii

Fosta Zana a Surprizelor, Andreea Marin Banica , este tot mai aproape de adoptia la distanta de care s-a tot scris in ultimele zile in presa centrala.

La ultima sa postare pe blogul personal, din 7 iulie, Andreea spune ca a primit in sfarsit vestea cea mare: “Aveti o fetita de 9 ani in inima Africii!”

“N-am crezut ca voi avea o emotie atat de puternica si ca voi simti, dupa saptamani bune de asteptare, ca e una dintre cele mai mari impliniri sufletesti: o adoptie la distanta inseamna sa ai sansa de a avea grija de un copil dintr-un alt colt al lumii, protejandu-l financiar si moral pana cand implineste 18 ani, in limita pe care ti-o doresti”, scrie Andreea Marin Banica pe blogul personal.

In continuare, ea explica ce a stat la baza deciziei de a adopta la distanta un copil din Africa: “mi-am dorit sa fac asta inca din clipa in care am tinut in brate un copil afectat grav de subnutritie si fara nici o speranta si n-am mai avut nevoie de nici un argument in plus.

Optiunea mea este adoptia la distanta pentru ca am realizat acolo, la fata locului, ce trauma ar fi dezradacinarea fata de familia sa, daca ea mai exista, sau fata de tara sa, pentru un copil nascut in acel colt de lume”, marturiseste Andreea.

Vedeta spune ca Romania nu dispune de un birou local pentru asemenea adoptii, drept care a trimis o cerere speciala la Londra.

Doar asa a putut primi raspunsul dorit. In perioada care urmeaza, Andreea Marin Banica va primi toate datele personale a fetitei de care va avea grija.

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *