Vedete

Andreea Balan si Petrisor Ruge, din nou campioni la Dansez pentru tine

Dupa opt saptamani de spectacol, de performanta si de antrenamente zi si noapte, Andreea Balan si Petrisor Ruge au castigat atat trofeul “Dansez pentru tine” oferit de juriul emisiunii pentru cea mai buna pereche de dansatori, dar si premiul cel mare, de 60.000 de euro cu care Stefanel Curugiu, baietelul inimos, dar sarac, sa-si poata implini visul.

Cu cel mai mare punctaj din partea juriului acumulat timp de opt saptamani de competitie, Andreea Balan si Petrisor Ruge au trecut si proba publicului care i-a votat cu un procentaj de 39,11% pentru a primi marele premiu pentru Stefanel.

Perechea Smiley si Adriela Morar a ocupat locul al II-lea pe podiumul visurilor, castigand pentru micuta Diana Timari, deficienta de auz, un premiu de 20.000 de euro, dar si aprecierea publicului si a juriului.

Perechea care a excelat prin eleganta si talent, Laura Cosoi si Bogdan Boanta, a pasit pe podiumul creat de voturile telespectatorilor Pro Tv pe locul al III-lea. Dupa ce timp de opt saptamani juriul i-a recompensat de multe ori cu note de 10 cu felicitari, iar publicul astepta de fiecare data cu mare placere dansurile lor pline de emotie, Laura si Bogdan au castigat premiul de 15.000 de euro cu care Alin Suru, baietelul fara copilarie si cu responsabilitati de cap de familie, sa aiba speranta intr-o viata mai usoara si un viitor mai bun.

Andra si Cornel Ogrean au primit voturile telespectatorilor Pro TV pentru popularitate si astfel, premiul de 10.000 de euro oferit de Pro TV pentru micutul Denis, baietelul chinuit si condamnat sa se deplaseze cu ajutorul carjelor. Andra a izbucnit in lacrimi dupa ce a aflat verdicutul publicului care se pare ca a apreciat daruirea lor pe ringul de dans si dragostea cu care au luptat pentru Denis. In urma notelor primite din partea juriului de-a lungul intregului sezon, Andra si Cornel au ocupat locul al cincilea in clasament si astfel au mai primit pentru visul lui Denis inca 5.000 de euro.

Nastrusnicii CRBL si Mirela Tiron au adus zambetul pe chipul telespectatorilor Pro TV prin coregrafiile pline de energie si culoare, dar si pe chipul Andreei Zurbau, fetita pentru care au dansat. Conform clasamentului, cei doi au ocupat locul al patrulea ceea ce le-a adus un premiu de 6.000 de euro cu care micuta Andreea sa-si poata implini visul, acela de a-si procura proteza pentru picior care o ajuta sa mearga, sa danseze si sa lupte cu viata grea pe care a avut-o in urma unui accident crunt.

Perechea cea mai greu incercata din toata competitia, Delia Matache si Ionut Paval, care a trecut prin 5 dueluri istovitoare cu zambetul pe buze, a primit locul a saselea in clasamentul juriului si odata cu acest loc si premiul de 4.000 de euro pentru micutul pictor Raul, baietelul care are nevoie de o proteza pentru manuta dreapta.

Sursa: ProTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *