Evenimente

Andra si Hi-Q aprind luminile de Craciun la Sun Plaza pe 15 noiembrie

Anul acesta, sărbătorile se aprind la Sun Plaza Shopping Center, aşa că Centrul Comercial îşi aşteaptă vizitatorii pe 15 noiembrie, începând cu ora 18:00, să fie martori la pornirea instalaţiei de interior cu cele mai multe beculeţe din lume, în cadrul unui spectacol magic de lumini, lasere şi sunet. Cei dornici să participe vor fi întâmpinaţi de gazda evenimentului, Marius Florea Vizante, iar Andra şi Hi-Q îi vor încânta cu melodii specifice Sărbătorilor de iarnă. După eveniment, oaspeţii se vor putea bucura de oferte şi reduceri îmbietoare la restaurantele şi cafenelele de la etajul 1 al Centrului Comercial, învăluiţi de aroma vinului fiert şi a sorţişoarei, de sunetul colindelor şi al zurgălăilor.

Campania de iarnă a Sun Plaza se va desfăşura în perioada 19 noiembrie – 23 decembrie 2012, iar surprizele se vor ţine lanţ. Toate cumpărăturile făcute în intervalul 19 noiembrie – 9 decembrie vor fi recompensate instant: 6 vouchere a câte 3000 lei pentru shopping în viteză, 220 de brazi naturali şi mii de cadouri surpriză. Pentru a intra în posesia premiilor, clienţii trebuie să prezinte la standul promoţiei de la etajul 1, maximum trei bonuri de casă cu data aceleiaşi zile (în valoare totală de cel puţin 300 de lei sau 500 de lei, în cazul Cora).

Cum bucuria Sărbătorilor de iarnă este şi mai mare pentru prichindei, micuţii vor avea parte şi cu această ocazie de surprize şi activităţi distractive: pe toată perioada campaniei vor învăţa să-şi creeze singuri propriile decoraţiuni, se vor juca gratuit la cele 6 console Play Station, iar între 7 şi 23 decembrie, toţi cei care au fost cuminţi anul acesta sunt invitaţi să se întâlnească cu Moş Crăciun.

Un colţ special pentru împachetarea gratuită a cadourilor, precum şi o garderobă vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor Centrului Comercial pe întreaga perioadă a campaniei de iarnă.

Magia sărbătorilor ne face să fim mai buni şi darnici şi să ne amintim şi de cei mai puţin norocoşi ca noi, drept urmare, toate încasările generate de Căsuţa de turtă dulce, amplasată în zona intrării principale, vor fi donate unui centru de plasament din Sectorul 4.

Sun Plaza Shopping Center întâmpină Sărbătorile de iarnă cu stil, printr-o nouă platformă de comunicare. Aceasta aduce în prim plan obiecte vestimentare şi accesorii supradimensionate pentru a sublinia importanţa pe care moda o are în viaţa noastră, a tuturor.

Mai multe detalii pe www.sunplaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial dominant din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG. Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *