Vedete

Anda Adam dezvaluie secrete la videochat-ul apropo.ro

Videochat-ul Apropo.ro revine ntr-o noua forma si cu multe surprize. Miercuri, 15 aprilie 2009, de la ora 17:00, utilizatorii site-ului www.apropo.ro au intalnire cu Anda Adam pentru o discutie fata in fata care va avea loc pe http://videochat.apropo.ro/

Dupa ce a lansat in premiera pe pe site-ul www.apropo.ro videoclipul Sufletul meu, Anda Adam vine acum la o discutie cu fanii despre noul sau album Queen of hearts, despre viitoarele colaborari muzicale si planurile sale de viitor. Relatia sa cu Victor Slav nu va fi nici de aceast data un subiect tabu, iar fanii vor putea afla si lista concertelor cu Anda de care vor avea parte in perioada urmatoare.
Utilizatorii prezenti la videochat si care demonstreaza ca sunt fani adevarati si raspund la ntrebarea Cu ce piesa s-a lansat Anda Adam? pot castiga cel mai recent album al cantaretei cu autograf si husa norocoasa a telefonului mobil personal.
Aceasta este doar prima intalnire de acest fel cu vedete, pentru ca pe 27 mai utilizatorii pot discuta fata in fata cu Puya.
Userii sunt, de asemenea, cei care aleg viitoarele vedete care vor fi invitate la noi sesiuni de videochat cu premii surpriza.
Despre Apropo.ro
Portal cu traditie pe internetul romanesc, www.apropo.ro pune la dispozitia internautilor o selectie completa de stiri, entertainment si concursuri interactive. In urma relansarii, apropo.ro ofera utilizatorilor primul serviciu romanesc de email cu spatiu de stocare de 2 GB, Album (serviciu de video-sharing) si Felicitari interactive. Utilizatorii se pot alatura celei mai mari comunitati de chat din Romania Takla.

Despre MediaPro Interactiv

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte si www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro , www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *