Vedete

Anahi concertează în primăvară la București

Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: ANAHI va concerta in aceasta primavara la Bucuresti! Concertul face parte din turneul de promovare a albumului Mi Delirio, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009). Organizatorii, Project Events, Kompas Events si AC Teocta, anunta oficial ca evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Turneul a inceput pe 5 decembrie 2009 si va dura pana in mai 2010 si va cuprinde tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico. Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert.

anahiAnahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea.Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD. Alaturi de colegii sai Dulce Mara, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chvez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: Hoy Es Manana (1996), Anclado en Mi Corazon (1997), Baby Blue (2000) si o editie speciala a albumului Baby Blue, intituala Una Rebelde en Solitario (2006).

Biletele vor fi disponibile in perioada 2831 ianuarie IN EXCLUSIVITATE pe site-ul www.biletoo.ro. Incepand cu data de 1 februarie, acestea vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti, si on-line de pe site-urile www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro,www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro si www.blt.ro. Biletele vor avea preturi cuprinse intre 50 si 250 RON. Pentru alte detalii accesati site-ul www.kompasevents.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *