LifeStyle

Alice Cooper face terapie prin golf

Alice CooperDupa ce a surprins intreaga lume cu aparitiile excentrice, Alice Cooper, “regele shock-rock”, s-a hotarat sa spuna povestea nu mai putin bizara a dependentei sale de alcool, invinsa cu ajutorul… golfului. Totul a inceput in pauza dintre doua concerte, pe cand, „plictisit si beat”, se uita la un episod din Star Trek, iar un prieten aproape ca l-a luat pe sus la o partida de golf, rockerul declarandu-se de atunci pur si simplu “dependent” de acest sport. “Alice Cooper, Golf Monster (12 pasi pe care un rocker trebuie sa ii urmeze pentru a ajunge dependent de golf)” este titlul cartii sale autobiografice, in care artistul vorbeste despre cum s-a transformat dintr-un simplu pasionat de golf intr-unul dintre cei mai buni jucatori din randul vedetelor. Povestioarele scrise de Alice sunt tragice, nostime sau de-a dreptul ilare, iar cei implicati sunt prieteni apropiati, de la membrii Led Zeppelin si The Doors, la legende ale golfului precum John Daly sau Tiger Woods.

In finalul cartii, Alice Cooper are un mesaj pentru cititorii sai, indiferent ca sunt rockeri, jucatori de golf, sau cate putin din fiecare: “Inconjoara-te cu cei mai interesanti si cei mai talentati oameni pe care ai sansa sa ii cunosti. Oricine are ceva in plus fata de tine. Oricine te inspira.”

Oferit de Click Net si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music, B’ESTIVAL 2007 se va desfasura in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, in aer liber, in parcarea C a complexului Romexpo. In perioada de precomenzi, biletele costa 60 RON pentru prima zi – vineri, 29 iunie – si 75 RON pentru zilele de sambata, 30 iunie, respectiv duminica, 1 iulie. Abonamentele pentru toate cele trei zile costa 180 RON, iar abonamentele pentru zilele de sambata si duminica 125 RON. Biletele pot fi achizitionate on-line pe www.myticket.ro, din magazinul Muzica si din reteaua Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *