LifeStyle

Alice – calatorie intr-o realitate alternativa

Compania de teatru Dell’Arte, prezinta in zilele de marti, 11 august, orele 21.00, la Clubul Taranului, spectacolul „Alice”, spectacol work-in-progress de animatie pentru adulti. „Alice” este un spectacol ce a ales ca pretext scrierile lui Lewis Caroll, elementele de poveste sunt transpuse intr-o productie ce imbina numere de comedie cu momente de teatru cu lumina neagra (blacklight), teatru de obiecte si teatru fluid. Marcata de curgerea inconstanta a timpului si bantuita de trecerile grabite ale Iepurelui Alb, piesa propune o alternativa animata la realitatea proprie.
Prin folosirea „luminii negre” Dell’Arte aduce in fata publicului bucurestean o tehnica ce a facut faimoase in lume companiile de teatru din Praga: obiectele devin participanti animati ai dramatizarii, obtin statut egal cu actorii, senzatiile transmise de pe scena se amplifica.

„Oamenii se simteau ca si cand intrau intr-o noua lume; ei simteau viata de aici dar si pe cea de “acolo” in acelasi timp, ca si cand se deschisese o usa misterioasa.” (Vadim Cernobrov, savant rus, initiator in 1987 a unor experimente de calatorie in timp).

In distributia spectacolului ii puteti urmari pe Adina Barbu, Andra Sandu, Radu Craciun, Sabin Anghel, Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu.

Intrare: 10 lei

Informatii suplimentare: 0721261370

Rezervari: 0727784870

http://dellartealice.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *