LifeStyle

Cum aleg o masină de spălat în 2017?

Am povestit mai demult cum aleg masina de spălat: LG, Samsung sau clasicii Indesit, Whirlpool. Deși am pus întrebarea asta acum opt ani, deocamdată nu am un răspuns clar.

Am văzut multe prezentări cu tehnologii noi și aș înclina spre o mașină de spălat Panasonic, pentru că mi-a plăcut mereu acest brand. Au câteva tehnologii noi și sigur spală mai bine decât mașina Indesit pe care o am. Am remaracat o creștere puternică pentru Samsung pe zona asta, dar cred că masinile lor de spălat sunt ca Note 7. Nu știi când o să eplodeze și nu am timp și chef de așa ceva. LG promit o garanție extraordinară pentru mașini de spălat. De 20 de ani, dar nu e pentru toată mașina și nu e în orice condiții, deci pînă la urmă tot aia e, se strică altceva.

Am avut o mașină de spălat la care se strica aceeași piesă o dată la trei luni. Prima oară au schimbat-o pe gratis. A doua oară am plătit deplasarea omului de la service. A treia oară vroiau să plătesc și piesa vreo 300 de lei. Nebunie curată și e clar că Whirlpool nu cumpăr prea curând iar. La fel cu Indesit. Deși eram mare fan Indesit și luasem mașina de spălat second-hand și a mers perfect cinci ani, a doua mașină de spălat, care era tot Indesit s-a stricat extrem de rapid. E drept că era cu încărcare verticală și nu cu cea frontală. Dar aveam încredere în Indesit.

Cert este că nici la ora actuală nu știu cum să aleg o mașină de spălat între LG, Samsung, Indesig sau Whirlpool. Sau Panasonic sau poate un brand chinezesc. Chiar, oare chinezii cu mașini de spălat nu le aduc și la noi? Sau nu o avea fiabilitate încă? Nu știu, dar la aer condiționat merge bine Haier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *