Evenimente

Akcent si Lady Gaga merg la Varsovia la EMA 2009

In fiecare an cel mai mare post de radio din Polonia organizeaza gala premiilor muzicale in cadrul careia sunt nominalizati, la diferite categorii, nume importante ale industriei muzicale mondiale. Pe langa participanti, organizatorii aduc pe scena evenimentului artisti din diferite tari, ale caror piese sunt difuzate pe postul de radio polonez.

Editia de anul acesta ce se va desfasura la Varsovia in perioada 23-24 aprilie, ii are ca invitati pe baietii de la Akcent! Adi Mihai si Sorin vor aduce pe scena EMA, cel mai nou single al lor: THAT’S MY NAME!

Dupa ce piesa Stay With Me a inregistrat un succes uluitor inca de la lansare, stationand timp de trei saptamani pe locul 1 in topul Nielsen, Akcent a revenit la scurt timp, cu al doilea single, That’s My Name de pe albumul Fara lacrimi, produs chiar in studioul lui Adi.

In fiecare an EMA Eska, evenimentul unde baietii de la Akcent isi vor intalni fanii din Polonia, inregistreaza audiente uriase fiind transmis in direct, de postul national de televiziune!

Impreuna cu INNA, care a fost nominalizata la categoria Cea mai buna melodie internationala din Polonia, Akcent va urca pe scena alaturi de nume importante ale industriei muzicale internationale, precum: Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls sau Sugababes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *