Stiri

Ajutor! Se cauta un rinichi si bani de operatie

Donator rinichi“Ma numesc Rujean Mitrita, nascuta in Murgeni, judetul Vaslui in anul 1956, iar acum locuiesc in Brasov. De la varsta de 5 ani si jumatate eu nu am avut o copilarie la fel ca ceilalti copii(5), din cauza ca am avut numai necazuri.Am suferit o luxatie la piciorul stang si am fost internata la spitalul Murgeni, unde mi-a fost pus stramb piciorul in gips. Cand mi-au dat gipsul jos a trebuit sa imi rupa din nou piciorul pentru a-l pune la loc.Nefiind specialisti la spitalul din Murgeni, m-au trimis la Vaslui. De acolo m-au trimis la Iasi unde au vrut sa-mi taie piciorul. Pentru a-mi taia piciorul, parintii trebuiau sa semneze precum  ca sunt de acord sa-mi amputeze piciorul. Nu au fost de acord m-au luat de la spitalul din Iasi si m-au dus la spital in Mangalia…

La spitalul din Mangalia m-au operat si am stat acolo ani de zile cu piciorul in gips. Apoi am ramas cu  defect la picior,datorita faptului ca nu s-a mai putut dezvolta. Acum  e mai scurt cu 8 centimetri. Stand atatia ani (1963-1969) in spitalul din Mangalia, am fost nevoita sa fac scoala in spital, iar in perioada aceasta nu am avut ocazia sa imi vad parintii si fratii. Cand m-am intors acasa dupa 6 ani, nu mi-am mai recunoscut familia.

Dupa cativa ani, ajunsa deja in Brasov, era sa ma calce un tren, accidentandu-ma la acelasi picior. Am “scapat” cu o fractura la genunchi si glezna.

Cu timpul mi-am intemeiat o familie, am dat viata la doi copii, un baiat(acum 24 ani) si o fata(19 ani), care sunt altari de mine.

In anul 2000 am suferit un accident de masina impreuna cu familia. In urma acestui accident sotul meu a decedat in drum spre spital, eu am avut soldul dislocat de pe os, bazinul spart in trei locuri, glezna fisurata deasemenea. Neavand bani sa dau la doctori, ei nu s-au ocupat de mine cum trebuie. Mai tarziu am aflat ca sufar cu rinichii. Dupa trei ani de zile de la accident, am ajuns sa fac dializa peritoniala, care se face din sase in sase ore. Din cauza dializei am probleme cu vederea, ametesc, nu ma mai pot tine pe picioare deoarece boala s-a agravat din ce in ce mai mult si nu mai suport durerile ingrozitoare pe care le am.
O perioada am avut un donator si am fost trimisa la Cluj pentru transplant, insa si de acolo m-au amanat. Acum nu mai sunt compatibila cu donatorul initial, pentru ca am dezvoltat antocorpi.

Am nevoie de un transplant de rinichi, dar nu am donator compatibil, nu am nici bani pentru un rinichi sau pentru a plati doctorii. Din aceasta cauza am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a putea fi alaturi de copii mei.

Sunt convinsa ca in asa putine cuvinte nu am reusit sa cuprind tot. Am acte si documente pentru a sustine tot ce am scris.

Adresa mea:  Brasov, str. Padina, nr. 9, bloc D11, scara B, apartament 4. telefon 0368411104

Cu multumiri,
Mitrita Rujean ”

Rujean Mitrita
Adresa mea:  Brasov, str. Padina, nr. 9, bloc D11, scara B, apartament 4. telefon 0368411104 / 0765804825
CONT RO73RZBR0000060006560450
BRASOV

One Comment

  1. AM NEVOIE DE AJUTOR – Am nevoie de bani urgent! tatal meu tr sa-si faca o operatie 😥 din pacate nu are banii necesari. 🙁 . as avea nevoie de 10. 000 de eurorestul de bani i-a strans tatal meu. . . nu stiu ce sa fac sau de unde sa fac rost?. . ajutati-ma pls Acesta e contul in care toti sufletisti ar putea sa-mi intinda o mana de ajutor Va multumesc!!!!!!!!!!!!!! RO82RNCB0160109753530001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *