CARTE BUNA

Adevarul Holding lanseaza colectia ''100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca''

Joi, 13 noiembrie, Editura Adevarul Holding lanseaza colectia “100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca”. Volumele, tiparite in editie de lux si legate in piele ecologica, vor fi distribuite impreuna cu ziarul “Adevarul”, in fiecare joi, in perioada noiembrie 2008 – octombrie 2010.

Printre autorii si operele care se regasesc in colectia “100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca” se numara: Lev Tolstoi – “Anna Karenina”, Gustave Flaubert – “Doamna Bovary”, Jack London – “Chemarea strabunilor” sau Henri Charriere, cu doua volume din opera “Papillon”. Oferta se adreseaza intregii familii, astfel cei mici se vor putea bucura de “Cartile junglei”, scrisa de Rudyard Kipling. Din colectie nu lipsesc nici binecunoscutii autori romani Ioan Slavici si Liviu Rebreanu.

Special pentru cititorii ziarului “Adevarul”, primele doua carti: “Notre Dame de Paris” de Victor Hugo si volumul intai al romanului “Marile Sperante” de Charles Dickens vor fi oferite gratuit, impreuna cu ziarul “Adevarul”, in zilele de joi, 13 noiembrie, respectiv joi, 20 noiembrie 2008. Celelalte 98 de titluri ale colectiei vor putea fi cumparate impreuna cu ziarul “Adevarul” la pretul de 9,99 lei fiecare.

Adevarul Holding demareaza astfel cea mai mare operatiune de marketing din istoria presei scrise, prin asocierea colectiei de carte “100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca” ziarului “Adevarul” – proiect in care s-a investit masiv si la care s-a lucrat peste un an.

Adevarul Holding detine, pe langa ziarul “Adevarul”, “Click!” – publicatia cu cea mai mare crestere din ultimii doi ani, “Click! pentru femei”, “Click! de Duminica”, “Adevarul Magazin de Duminica”, “Click! TV” si “Adevarul TV”, “Adevarul de Seara” – publicatia cu cel mai mare tiraj si cu cea mai larga retea locala, tabloidul “Blik” din Ucraina, revistele “Foreign Policy”, “Dilema Veche”, “Dilemateca”, “Adevarul 500 Miliardari”, in curand “Forbes Romania” si “Forbes 500 Miliardari”. Editura Holdingului Adevarul a lansat si Colectia de carte de lux Adevarul, cu 81 de volume oferite publicului in ultimele 11 luni; alte 56 de volume vor fi lansate pana la Craciun.

One Comment

  1. sunt niste inputiti!!!!!!! am platit pentru dvd-urile cu tom si jerry in 30 noiembrie si nu am primit nici in zi de azi nimic.
    asa cred ei ca facem surprize la copii de sarbatori?
    ADEVARUL HOLDING halal firma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *