Concerte, LifeStyle, MUZICA

Hip-hop-ul strange randurile la BESTIVAL 2007!

Hip-hop-ul autohton va fi reprezentat la B�ESTIVAL de un proiect special creat pentru eveniment. Brigada Hades va concerta in a doua zi a festivalului, pe 30 iunie.

Brigada Hades include hip-hop-eri din undergroundul romanesc, membri ai trupelor Veritasaga, Funktastics, Dagga, KST, USM, Ad Litteram, afiliate label-ului independent Hades Records.
Show-ul celor cincisprezece MC si patru DJ din Brigada Hades va fi sustinut cu un live-band pe spate, de catre instrumentistii trupei Da Hood, una dintre cele mai mai apreciate reprezentante ale “scolii vechi” de hip-hop din Romania, si cea mai noua trupa semnata sub emblema Hades Records.
O zi mai tarziu, pe 1 iulie pe scena B’ESTIVAL vor urca legendarii Wu-Tang Clan. Cea mai solida si celebra grupare hip-hop din istoria genului s-a reunit la inceputul acestui an pentru un nou album, “8 Diagrams”, promovat de un turneu international, ce va cuprinde si Romania.
Tot in cea de a treia zi, pe una dintre scenele principale ale festivalului va concerta si trupa olandeza Trackaddicts, renumita pentru energia show-urilor live in stilul “hip-hop-funk”.
B’ESTIVAL se desfasoara in perioada 29 iunie – 1 iulie, in parcarea C a complexului Romexpo. Este un eveniment oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music.
Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul se va desfasura in aer liber, si-i va avea drept capete de afis pe Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Wu-Tang Clan, Morcheeba, Kasabian si Hooverphonic.

www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *