Despre copii

2% pentru copii

Poti decide ca prin 2% din impozitul datorat statului sa ajuti copiii! Sprijinul pe care il acorzi astfel copiilor nu te costa nimic, doar cateva minute din timpul tau.

Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizeaza foarte usor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual).

Cererea o gasesti aici.

Alege sa ajuti copiii! ITSY BITSY iti recomanda:

Centrul Gifted Education

Vreti sa traiti altceva decat ‘criza’?
Puteti face ceva! Sustineti copiii supradotati. Ei ne pot aduce solutiile unui viitor mai bun pentru toti, plin de bucurie si speranta.

Tu poti face posibil primul Centru Gifted Education pentru educatia copiilor supradotati din Romania. Implica-te.

Cu 2% pui CARAMIDA TA la primul Centru pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei. Copiii au nevoie de 150.000 de Romani care sa directioneze 2%. Copiii au nevoie de tine!

Afla cum iti poti directiona 2% pe www.supradotati.ro/caramida
Pentru un viitor mai bun.

La 2 ani deja lucreaza la computer. La 5 ani are expozitii internationale de modelaj.
La 14 ani scrie volume de versuri. Copilul tau poate fi un mare talent. Vrei sa fie descoperit? Poti face ceva. Incepe cu 2%.

Vrei sa faci mai mult? Contacteza-ne: www.supradotati.ro/contact.php

Va multumim pentru sprijinul acordat!

Informatii suplimentare privind procesul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit si programele derulate de Organizatia Salvati Copiii le puteti gasi pe www.salvaticopiii.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *