Concerte

AND 1 si Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09 ofera: Scutere pentru fanii… la inaltime

Momentul in care legendara echipa AND 1 vine in premiera in Romania se apropie cu pasi repezi. Mii de fani asteapta cu nerabdare intalnirea cu cea mai populara echipa de street-ball din lume, ce va fi prilejuita de turneul “The Legends of The BlackTop Romania Tour ‘09”.

Renumiti pentru show-ul din timpul evenimentelor, The Professor, Bad Santa, AO, Spyda si restul colegilor sai, vor evolua impotriva a trei echipe tari la Cluj (11 septembrie), Sibiu (12 septembrie) si Bucuresti (14 septembrie), promitand meciuri spectaculoase, fara precedent in Romania.

Si pentru ca miza sa fie mai mare, organizatorii turneului si ATV ROM pun la dispozitia fanilor doua scutere Peda Desire, ce pot fi castigate in pauza dintre meciurile de la Sibiu si Bucuresti. Fericitul castigator va fi spectatorul ce va inscrie un cos de la centrul terenului in pauza meciului.

Evenimentul rezerva si alte suprize! Cei care intra pe www.5la5.ro si voteaza scorul corect al meciului unde va fi prezent, are sansa de a fi vedeta unei sedinte foto profesioniste alaturi de intreaga echipa AND 1 pentru fotografii de lasat urmasilor.
Va reamintim ca biletele pentru meciurile turneului national “Legends Of The Blacktop – Romania Tour ’09” pot fi achizitionate, de la casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor, Sala “Horia Demian’,Agentia Teatrului National – Cluj, Teatrul Gong din Sibiu, iar in Bucuresti la Magazinul FOR YOU din Calea Mosilor nr.205, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, si online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preturile acestora fiind impartite pe categorie de loc : Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON

Meciuri de baschet se vor disputa dupa cum urmeaza:

– pe 11 Septembrie la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj, impotriva selectionatei echipei de baschet U MOBITELCO CLUJ-NAPOCA;
– pe 12 Septembrie la Sala Transilvania din Sibiu, unde ii vor avea ca adversari pe fostii jucatori ai echipei de aur a Sibiului, constituiti in “LEGENDELE SIBIULUI”;
– pe 14 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti, ii vor avea rivali pe jucatorii echipelor CSA STEAUA-TURABO SI RAPID BUCURESTI, formand echipa SELECTIONATA SECTOR 6.

Componentii echipei AND 1 ce vor fi prezenti in Romania au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:

– The AND 1 Mixtape Tour ;
– Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);
– Evenimente (ESPN City Slam Dunk, NBA All Star Games);
– Filme de televiziune (ESPN:Streeball, CrossOver, Semi-Pro);
– Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew, NBA Allstar Games).

Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania si Respect Company, cu sprinul Centrului Cultural European Sector 6, si Primaria Sectorului 6 si sustinut de Gatorade, Continental Hotels,Rin Grand Hotel, SimpaTrans-Ankai, ATV ROM, Antena 1 Sibiu, NCN TV Cluj-Napoca, Eveniment Sibiu, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, 24 FUN, Sibiu 100%, www.pubbing.ro, Ooops Media, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro si prezentat de Radio ZU.
www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *