Evenimente

Zumba Party in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

ZUMBA PARTY
In Parcul Lumea Copiilor la Rotonda, langa toboganul mare, copii si adulti se pot alatura gratuit sa danseze si sa se distreze pe ritmuri latino americane de Zumba. Evenimentul organizat de Fresh Club cu acordul si sustinerea Primariei Sectorului 4, promoveaza sportul si miscarea pentru o viata mai sanatoasa. Locuitorii sectorului dar si locuitori din alte zone sunt invitati in parc sa consume caloriile in plus, sa se distreze si sa scape de stress. Incepand de sambata 18 iunie, in fiecare zi de sambata si duminica pana la sfarsitul lunii iulie, de la ora 17:00, toata lumea face sport la ZUMBA PARTY. Parcul Lumea Copiilor amenajat de Primaria Sectorului 4 ofera un cadru placut si curat pentru sport iar organizatorul evenimentului Fresh Club, cu instructorii sai ofera petrecerea Zumba la care toata lumea poate participa gratuit. Zumba este noul trend in materie de fitness, accesibil pentru oricine. Programul care a facut senzatie in America si Asia a acaparat si Europa fiind un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie. Conceptul de Fitness este transformat prin Zumba in Fitness – Fun si devine o forta in domeniu, transmitand celor care practica atat o stare de bine fizica prin miscare cat si o stare de bine psihica datorita atmosferei distractive in care se desfasoara. Zumba reprezinta un mix de dansuri latino si cuprinde un amestec de aerobic si fitness cu miscari rapide care tonifica si remodeleaza corpul. In Columbia zumba inseamna “repede” si cu adevarat foarte repede a cuprins intreaga lume aducand beneficii tuturor celor ce practica Zumba.

Fa-ti timp pentru tine. Fii FRESH!
Fresh Club

ZUMBA PARTY

Vara a sosit si odata cu ea a venit si vacanta copiilor, parintii sunt mai relaxati, iar toata lumea are nevoie de miscare si distractie.

Echipa Fresh Club, cu acordul si sustinerea Primariei sectorului 4, in fiecare weekend din iunie si iulie organizeaza evenimente sportive in “Parcul Lumea Copiilor” de langa Palatul Copiilor. In placuta atmosfera a parcului, in zona Rotonda, inconjurati de apa si pe ritmuri de muzica, sunteti invitati sa va alaturati petrecerilor Zumba organizate de Fresh Club.

Zumba Party este atat pentru copii cat si pentru parinti si toti sunt asteptati sa danseze impreuna cu instructorii Fresh Club, sa se simta bine prin sport si miscare. Prin dans puteti sa va exprimati cele mai frumoase trairi si sentimente si puteti sa va eliberati de stressul acumulat.

Fresh Club organizeaza un prim eveniment al verii in weekend-ul 18-19 iunie 2011: ZUMBA PARTY in parc. Sambata 18 iunie si duminica 19 iunie, de la ora 17:00 la ora 20:30, instructorii Fresh Club va invita sa veniti in parc cu mic cu mare si sa dansati si sa va distrati pe ritmurile Zumba. Tinuta trebuie sa fie lejera, sport, veti dansa, va veti misca si distra in acelasi timp.

In fiecare zi de sambata si duminica pana la sfarsitul lunii iulie, de la ora 17:00, toata lumea poate face sport la ZUMBA PARTY. Parcul Lumea Copiilor, amenajat de Primaria Sectorului 4 ofera un cadru placut si curat pentru sport iar organizatorul evenimentului Fresh Club, cu instructorii sai ofera petrecerea Zumba la care toata lumea poate participa gratuit. Zumba este noul trend in materie de fitness, accesibil pentru oricine. Programul care a facut senzatie in America si Asia a acaparat si Europa fiind un adevarat fenomen, o explozie de energie si distractie. Conceptul de Fitness este transformat prin Zumba in Fitness – Fun si devine o forta in domeniu, transmitand celor care practica atat o stare de bine fizica prin miscare cat si o stare de bine psihica datorita atmosferei distractive in care se desfasoara. Zumba reprezinta un mix de dansuri latino si cuprinde un amestec de aerobic si fitness cu miscari rapide care tonifica si remodeleaza corpul. In Columbia zumba inseamna “repede” si cu adevarat foarte repede a cuprins intreaga lume aducand beneficii tuturor celor ce practica Zumba.

Despre FRESH CLUB
Fresh Club sala aerobic, zumba, pilates, tae bo, step aerobic. Cursuri pentru adulti si copii. Program sala de luni pana vineri de la ora 17:00 la 21:00. Program si tarife pe site: www.freshclub.ro .
Instructori profesionisti, ambianta placuta, sala noua spatioasa si luminoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *